Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİRLİKTE DÜŞÜNDÜK BİRLİKTE BAŞARDIK

Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı 18’inci Genişletilmiş Danışma Meclisini Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.Toplantıya Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk ve Darıca ilçe teşkilat yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok

BİRLİKTE DÜŞÜNDÜK BİRLİKTE BAŞARDIK
16 Aralık 2013 - 10:53

ÇITAYI HEP YÜKSEK TUTTUK

18’inci Genişletilmiş Danışma Meclis Toplantısı’nın divanının oluşturulması sonrası açılış konuşmasını AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. İlçe Teşkilatı olarak partililerin özverili çalışmalarıyla çıtayı her zaman yükselttiklerini halkın da bu çalışmalar neticesinde partiyi bağrına bastığını söyleyen Bıyık,yine bir seçim sürecine girdiklerini hatırlatarak,bu süreçte dedikoduların, söylentilerin çok olacağına dikkat çekti. Aday adaylarının 1.5 aydır kendilerini ve partiyi anlatma fırsatı bulduklarını vurgulayan Başkan Bıyık; “kim aday olursa olsun biz teşkilat olarak adayımız ile birlikte sahaya inerek, girmedik sokak çalmadık kapı bırakmayarak yapılanları bir bir halka anlatacağız.Tüm aday adayı arkadaşlara bu süreçteki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimden bir kişi galip ayrılacak ancak seçimden sonrada aday adayı arkadaşlarımızla birlikte partimizin çıtasını yükselterek bu hizmetlere devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyoruz” şeklinde konuştu.

 

DARICA’DA OY ORANIMIZ YÜKSEK
İlçe Başkanı Muzaffer bıyık’ın konuşmasının ardından AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk yapılan çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra İl Başkanı Mahmut Civelek partililere seslendi.12 Belediye başkan aday adayından birinin seçileceğini söyleyen Civelek kim aday olursa teşkilatın onun arkasında yer alacağını vurguladı. İl genelinde 13 ilçenin hepsini kazanarak Başbakana güç vereceklerini söyleyen Civelek yerel seçimin ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekti. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de genel seçim açısından yerel seçimin büyük önem taşıdığını söyleyen Civelek partililerden aralarına nifak sokmaya çalışanlar ve asılsız söylentilere dikkat edilmemesi yönünde tavsiyelerde bulunarak şöyle devam etti, “bizim aramıza fitne fesatlık girmesin gerisi kolay. Kamuoyu yoklamalarıyla ilgili hiçbir sorunumuz yok.Darıca ve diğer ilçelerimizde oy oranlarımız oldukça yüksek. Şükrü başkanla, ilçemizde birlikte güzel işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz Belediye başkan adayı kim olursu olsun kazanan Ak Parti olacaktır. Aday adaylarının reklamlarını görüyorum gazetelerde. Kendilerinden adayın açıklanmasından sonra da aynı çalışmaları bekliyorum.Partili tüm arkadaşlarımızdan ricamız birlik ve beraberlik içinde Başbakanımızın açıklayacağı adayların arkasında durarak çalışmalarıdır.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

            BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

            Mahmut Civelek’in konuşması sonrası Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak söz aldı. Partililerin alkışları arasında kürsüye çıkan Karabacak 15 dakikalık sinevizyon gösterimi ile bugüne kadar yapılan çalışmaları anlattı.Sinevizyon gösterimi partililer tarafından büyük beğeni alırken,partililer zaman zaman alkışlarla Başkan Karabacak’a destek verdiler.

 

ÜLKEMİZ ADINA GÜZEL ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ
10 yıldır Ak Parti iktidarı ile halka hizmet ettiklerini söyleyen Karabacak, bugünde tatlı bir rekabetin içinde olduklarını ifade ederek, “adayın belli olmasıyla aday adaylarıyla birlikte araziye ineceğiz. Partimiz için ülkemiz için birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz .Bu süreçte partimiz adına güzel bir birliktelik sergileyen tüm aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Diyerek bu süreçte partinin güzel bir birliktelik sergilediğine vurgu yaptı.Başkan Karabacak, “Ak Partililer olarak 10 yıldır önce halka sonra Hakk’a hesap vereceğimizin farkında olarak çalışıyoruz.Biz omuz omuza kol kola girerek bu seçimi de kazanacağız. Aday kim olursa olsun fark etmez kazanan Ak Parti olacaktır. “Hizmet gönül işidir” diyoruz, yaptıklarımız ortada “güneş balçıkla sıvanmaz.” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

 

 HALKIMIZI SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLAMIYORUZ
Başkan Karabacak konuşmasının son bölümünde on yıllık süre boyunca hep halkın içinde olduklarına vurgu yaparken, “bizler halkımızı seçimden seçime hatırlamıyoruz.Hep halkla iç içe olduk.Bütün çalışmalarımıza halkımızın görüş ve önerilerini dikkate alarak yön verdik.Bundan sonra da çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz.Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyor,siz değerli partili kardeşlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” diyerek konuşmasını alkışlar arasında tamamladı.