Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Açılın yoldan lider geliyor! 2-0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Darıca GB, deplasmanda karşılaştığı Ankara Demirspor’u Oktay’ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Açılın yoldan lider geliyor! 2-0
04 Şubat 2018 - 15:11

3. Ligde lige harika bir başlangıç yapan ekibimiz Darıca GB, deplasmanda karşılaştığı ligin güçlü ekiplerinden Ankara Demirspor’u 2-0 mağlup etti ve galibiyet serisini sürdürdü. Sarı – Yeşilliler aldığı bu sonuçla 3. Lig 2. Grubun yeni lideri oldu.

 

Ankara Demirspor Tesisleri’nde oynanan maça iyi başlayan ekibimiz Alperen ile 2 net fırsattan yararlanamadı.  Her iki takımında gol pozisyonları yakaladığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Doğancan’ın yerine oyuna giren Oktay Bala, 70. Dakikada bulduğu pozisyonda topu ağlara gönderdi ve ekibimizi 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra rakibini abluka altına alan Sarı – Yeşilliler, 2. Golünü 88.dakikada yine genç yıldızı Oktay ile buldu: 2-0. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Darıca GB, bu galibiyetle puanını 37’e çıkararak liderliğe yükseldi.

KAYMAKAM KARAMAN VE BAŞKAN KARABACAK YALNIZ BIRAKMADI

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mücahid Vural, Darıca GB As Başkanı Abdullah Örs, Darıca GB Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş,  Mehmet Uzun,  yöneticiler Ferhat Gümüştekin, Erkan Saltaş, Hakan Özcan, Ahmet Sağlam, meclis üyeleri de bu maçta Darıca GB’yi yalnız bırakmadı. Maç sonucu taraftarlar ve futbolcularla galibiyetin sevincini kutlayan Darıca ailesi, liderliğin sevincini doyasıya çıkardı.

ÇINARALTI ANKARA’DA ŞOV YAPTI

Darıca GB’nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı ise Darıca GB’yi Ankara deplasmanında yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca ekibimizi destekleyen taraftarlarımız alınan 2-o’lık galibiyetten sonra futbolcularla beraber liderliği kutladı.