Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da polis ve eşleri kahvaltıda buluştu

Darıca’da görev yapan polislerin aileleri ve çocukları ile birlikte kaynaşmaları amaçlanan kahvaltı programında bugüne kadar Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Yaşatma ve Dayanışma Derneği’nde görev alan ve destek veren isimlere de plaket sunuldu.

Darıca'da polis ve eşleri kahvaltıda buluştu
27 Nisan 2015 - 09:42

Ayrıca Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel’in de katıldığı kahvaltı programında Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Derneğin Kurucu Başkanı Ahmet Alemdar, Dernek Başkanı A.Hakan Hocaoğlu, GTO başkanı Nail Çiler, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı için plaket töreni gerçekleştirildi. Tören sonunda ise Polis Teşkilatı’nın 170.KuruluşYıldönümü nedeniyle bir pasta kesimi yapıldı.

HEPİMİZ AYNI GÖREVDEYİZ

Programda bir konuşma gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “İlçemizde hepimiz aynı görevi yapıyoruz. Polis huzuru sağlarken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Belediyemiz, kaymakamlığımız da yine ilçe insanımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyor. Darıca’da mevcut bir huzurdan bahsedebiliyorsak bu ilçe polisimizin ne kadar başarılı olduğunu ortaya koymaktadır. Bizim başarı sırrımız Darıca Ailesi olarak kenetlenip hep birlikte ilçe halkımızın hizmetkarı gibi çalışmaktır. Bu vesile tüm polis teşkilatımızın bireylerine saygı ve sevgiler sunarım.”dedi.Programda GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Ahmet Alemdar’da bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

HOCAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek Başkanı Ahmet Hocaoğlu’da davetlilere yönelik yaptığı konuşmada,”Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Derneği olarak Polis,Eş ve çocuklarına düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programına katılımlarından dolayı Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel 'e, Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı Taşkın Tuncer 'e,Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak ve eşine,Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ' e, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve eşine, İlçe Emniyet Müdürleri ve eşlerine,Onursal Başkanımız Ahmet Alemdar 'a,Dasiad Başkanı Hüseyin Özdinçer 'e, Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar 'a,Dernek yönetim kurulu üyelerine, Teşkilat mensuplarımız eş ve çocuklarına, Dernek üyelerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ederim.”dedi