Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık, Darıcalı muhtarları ziyaret etti

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, hafta sonu adaylığının açıklanması sonrasında saha çalışmalarını hızlandırdı. Darıcalı muhtarları ziyaret eden Bıyık “Darıca'da güç birliği yaparak uyum içerisinde çalışacağız” dedi

Bıyık, Darıcalı muhtarları ziyaret etti
15 Ocak 2019 - 15:39

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Ufuk Acay ve SKM Başkanı Feramuz Sağlam ile birlikte Darıca'daki mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık,  ''Darıca ailesi büyük bir aile. Biz hep birlikte, beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe, tüm hemşehrilerimizle birlikte Darıca için çok çalışacağız. Darıca'yı kazanmak için gece gündüz, durmadan çalışacağız durmak yok, yola devam diyoruz” ifadelerine yer verdi. 

MUHTARLAR TEBRİK ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterilen AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Darıcalı muhtarlar,  Bıyık'a ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.