Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Beşiktaş'ta hedef İbrahim Yılmaz

Beşiktaş, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği İBB'li İbrahim Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Alt yapıya önem veren Bursaspor ile Kasımpaşa’nın da izlediği İbrahim Yılmaz'a bu iki takım da teklif yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta hedef İbrahim Yılmaz
21 Mayıs 2014 - 08:44
 Amkspor'un haberine göre; Beşiktaş’a etkin bir scout sistemi getiren Sportif Direktör Önder Özen, bu sezon PTT 1. Lig’de şampiyon olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un genç forvetine kancayı taktı.
 
ÖZEN UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYOR
2005 yılından bu yana İstanbul ekibinde forma giyen ve 2009 yılında profesyonel sözleşmeye imza atan 20 yaşındaki İbrahim Yılmaz’ı geçen sezon Darıca Gençlerbirliği’nde kiralık olarak forma giyerken radarına alan Özen, İBB’nin kapısını ilk çaldığında olumlu yanıt alamadı.
 
Kulüp Başkanı Çağatay Kalkancı ile yapılan ilk görüşmede fiyatı yüksek bulan siyah-beyazlılar, geçen sezon 3. Lig’de 20 gol atan İbrahim’in peşini bırakmadı. Bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da 18 lig maçına çıkıp 6 gol atan ve 20 yaşında milli takımların alt kategorilerinde 70 kez forma giyen İbrahim Yılmaz için teklifte yükseltmeye gidilecek.
 
TEK TALİBİ BEŞİKTAŞ DEĞİL
Alt yapıya önem veren Bursaspor ile Kasımpaşa’nın da izlediği İbrahim’e bu iki takım da teklif yapmaya hazırlanıyor. İstanbul doğumlu olan 1.84 cm boyundaki forvet, bu şehirde kalmaktan yana…