Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kapalı kasa araçlar DİKKAT!

2012 yılı sonuna yaklaştığımız bu günlerde Gebze Emniyeti’ne bağlı ekipler, kaçak ve sahte içeceklerin önüne geçmek için özellikle kapalı kasa araçlarda kontrollerini sıklaştırdı.

Kapalı kasa araçlar DİKKAT!
18 Kasım 2012 - 10:10
 2013 yılına sayılı günler kala Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekipleri, kontrollerini sıklaştırdı. Kontrolleri özellikle kapalı kasa araçlarda yoğunlaştıran emniyet güçleri, kaçak içkilerin eğlence mekanlarına sokulmaması için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda yılbaşı gecesi bolca tüketilen alkollü içeceklerin kaçak ve sahtelerinin ortaya çıkması, çalışmaların yoğun bir şekilde başlamasına sebep oldu. Gebze Emniyeti bu çalışmalar kapsamında bölge trafiğindeki kamyonet ve toplu taşıma araçlarını dikkatle inceledi.

ALKOLLÜ İÇEÇEK TAŞINDIĞI GÖRÜLDÜ
Özellikle E-5 Karayolu, otoban ve feribot yolunda denetimlerini yapan polis ekipleri durdurdukları araçların bagajlarını ve kasalarını kontrol etti. Bazı sürücülerin araçlarda kanunlara uygun, faturalı ve evraklı alkol taşıdığı görüldü. Sahte ve kaçak alkolün yanı sıra kaçak yiyecek maddelerinin bölgeye girmemesi için Emniyet yetkilileri tarafından denetimlerin devam edeceği öğrenildi.