Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca THK ve DASİAD'dan ortak proje

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanı ve yöneticileri, Darıca Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Özdinçer'i ve yönetimini ziyaret etti.

Darıca THK ve DASİAD'dan ortak proje
18 Ocak 2018 - 11:16
DASİAD'ın Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki ofisinde THK, Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ile yöneticilerden Ayşegül Şiddetoğlu,Nurgül Kahveci ve Müslüm Üzer'i kabül eden DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer ve Yönetim Kurulu Üyesi İnci Ceyda Teomanlı ile Şadi Güven, ziyeratten duydukları memnuniyeti dile getirerek, geçtiğimiz aylarda faaliyetine başlayan THK Darıca Şubesi'nin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda  yapılanma ve faaliyetleri hakkında bilgi veren THK Şube Başkanı Kazım Yıldız, DASİAD ile birlikte projeler üreterek hayata geçirilmesini arzu ettiklerini belirtti.
DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer ise, Türkiye'nin en köklü kurumlarından olan THK'nın hayata geçireceği, geliştireceği projelere sev seve destek vereceklerini ifade ederek, ilk yönetim kurulu toplantısında konuyu üyeleriyle paylaşacaklarını aktardı.