Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu, Darıca'dan yüzde 60 istedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca ilçe başkanlığına tekrar seçilen Muzaffer Bıyık’ı ve yeni yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Karaosmanoğlu, Darıca'dan yüzde 60 istedi
21 Aralık 2014 - 11:50
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Darıca ilçe başkanlığına yeniden seçilen Muzaffer Bıyık ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleştirilen ziyarette yönetim ve teşkilat üyeleri de hazır bulundu. Siyasi gelişmelerin ve 2015’in Haziran ayında gerçekleşecek milletvekilliği seçimleri üzerine konuşulan ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu “ Darıca ilçemiz bize her seçim büyük destek vermiştir. Biliyorum ki ilçe teşkilatımızın bunda başarı büyüktür. Ancak gelecek milletvekilliği seçiminde bu başarımıza başarı katmak zorundayız. Ben inanıyorum ki Darıca ilçemizden en az yüzde 60 oy alacak kapasitemiz var. Vatandaşımızın bizi sevdiğini biliyorum. Teşkilatımızın hedefi en az bu oyu almak olmalı. Bu enerjinin ve gücün teşkilatın her neferinde olduğu da açıktır” dedi.
 
AK PARTİ DE SİYASET YAPMAK ÇOK ÖNEMLİDİR
 
Darıca ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde Başkan Karaosmanoğlu “ AK Partide siyaset yapmak çok önemlidir. Sizlerin ne kadar zor ama bir o kadar da önemli bir görev yaptığınızın farkında olmalısınız. Mazlum toplumların ve İslam coğrafyasının Türkiye’ye doğal olarak da bizlere ihtiyacı vardır. Sadece ilçeniz de siyaset yaptığınızı düşünmeyin. Burada ki başarınız için yurt dışında dua eden milyonlar olduğunu unutmayın. Bizler dava insanlarıyız. Çalışırken bu inançla ve bu gayretle çalışın. Ülkemizin sizlerin heyecanlı, gayretli ve aşkla çalışmasına ihtiyacı olduğunu devamlı hatırlayın” şeklinde konuştu.
 
YENİ TÜRKİYE’NİN SİGORTASI BU SEÇİM
 
Ülkemizde her seçimin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu “ 2015 genel seçiminin Yeni Türkiye’nin sigortası şeklinde olduğunu bilmeliyiz. Bunun için çalışmalarımızı var olan ciddiyetle devam ettirmeliyiz. Zafiyet göstermeden çalışmalarımıza yön vererek, hükümetimize buradan büyük bir enerji vermeliyiz. Teşkilatımızın her üyesi bu amaç ile çalışmalıdır” ifadelerini kullandı.
 
 
 
GİTMEDİĞİMİZ BİR EV DAHİ KALMAMALIDIR
 
Başkan Karaosmanoğlu ziyarette “ İlçe teşkilatımızın başkanının, sizlerin ve üyelerimizin gitmediği bir sokak dahi bırakmamalısınız. Davamızı ve Yeni Türkiye tasavvurumuzu anlatmadığımız bir kişi bile bırakmamalısınız. Bizlerde sizlere destek olacak ve sizlerden daha çok çalışacağız. Bu seçimin önemini bir kez daha halkımıza da anlatmayı ihmal etmeyin. Çok iyi organize olarak ev ev kapı kapı dolaşmayı amaç edinin” dedi.
 
DUA ALMAK İÇİN ÇALIŞIN 
 
Siyasi amaçlarının halkımızdan dua almak olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu “ Kalkınmanın altında ki başarımız liderimiz ve kadrolarımızdır. Başbakanımız Sayın Prof. Dr Ahmet Davutoğlu nezdinde, siyasi kadrolarımızın üstün gayreti ve başarısı ülkemizi bu noktaya getirmiştir. Kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz için koyduğu ufku tam anlayarak, halkımızdan dua alarak çalışamaya devam edeceğiz. Siyasetin temelinde dua almak vardır. Bunu ilke edinmeyi de unutmayın” hatırlatmasında bulundu. 
 
DARICA’DA Kİ HİZMETLERİMİZİ İYİ ANLATIN
 
Siyasi başarının yerelden gelen hizmetlerle yükseldiğini anlatan Başkan Karaosmanoğlu “ Hükümetimiz genel hizmetleri ve başarısının önemlidir. Bunun yanında bizim de yerel yönetimler olarak kentimize neler kazandırdığımızı anlatmamız gerekiyor. Teşkilatlarımızın üyeleri hizmetlerimizi çok iyi bilmeli ve halkımıza anlatmada da başarılı olmalıdır “ açıklamasını yaptı.