Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'liler Darıca protokolüne gitti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, dün ilçemize gelerek Darıca prokokolünü ziyaret etti. Ünlü’ye ziyaretlerinde MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi de eşlik etti.

MHP'liler Darıca protokolüne gitti
06 Ocak 2017 - 08:26
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibi dün Darıca protokolünü ziyaret etti. İlk olarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’la görüşen MHP heyeti sırasıyla, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ı ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret etti. Ziyarete MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi ile partililer katıldı.
Her zaman birlik ve beraberlikten yanayız
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ziyaretlerde yaptığı açıklamada, “Bugün Darıca’da partili arkadaşlarımızla bir dizi ziyaretlerde bulunuyoruz. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için size teşekkür ediyorum. Bizler gerek 15 Temmuz darbe girişiminde gerekse bu zor günlerde her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler siyaseti de düzeyli bir şekilde yapıyoruz. Bizim ortak hedefimiz vatanımızın bütünlüğü ve halkımızın güvenliği. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumdan bizler birlik ve beraberliğimiz ile çıkacağız” şeklinde konuştu.