Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öztürk 'biraz sabır' dedi

3.lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübünün başkanı Mustafa Öztürk camianın 5 yıldır özlemini duyduğu 2.lige çıkacak şampiyon bir kadro kurmak için yönetim kurulundaki arkadaşları ile kolları sıvadı.

Öztürk 'biraz sabır' dedi
14 Haziran 2016 - 13:43
Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak´ın büyük destek verdiği Darıca Gençlerbirliği son 5 sezonda şampiyonluk yarışında hep var olmasına rağmen beklenen şampiyonluk bir türlü gelmedi. Abdullah Örs´ün yoğun iş temposu nedeniyle başkanlıktan ayrılmasının ardından geçtiğıimiz ay yapılan kongre ile Darıca Gençlerbirliğinin yeni başkanı olan Darıcalı siyasetçi ve işadamı Mustafa Öztürk yeni sezon için camianın beklediği şampiyonluğu yakalayacak bir kadro kurulması için çalışmalarını sürdürüyor.
Camianın beklentilerinin en üst düzeye çıktığını belirten ve hata yapma şanslarının olmadığını dile getiren Mustafa Öztürk dün gece sosyal medya aracılığı ile camiaya mesaj göndererek şampiyon kadronun oluşturulması için çalıştıklarını bu sene mutlu sona ulaşmak istediklerini belirtti. Öztürk mesajında “ Darıca Gençlerbirliği bırazdaha sabır bu sene güzel bir kadroyla güzel bir sezon geçireceğiz inşallah 
Bu sene bizim senemiz olacak.” diyerek camianın ve taraftarın heyecanına ortak oldu.