Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

METROSTAR ailesi iftarda buluştu

METROSTAR A.Ş çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Metrostar A.Ş ve Darıca Park AVM Sahibi Abdullah Örs’ünde katıldığı iftar yemeği Darıca Park AVM’de gerçekleşti.

METROSTAR ailesi iftarda buluştu
21 Haziran 2016 - 14:44
Semazenler ve birbirinden güzel ilahiler eşliğinde oruçlarını açan Metrostar A.Ş çalışanları ve aileleriiftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. 
Metrostar ailesi olarak ramazan ayında iftar yemeğinde birlikte olmanın sevincini ve manevi havasını yaşadıklarını belirten Metrostar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs”Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete, kemiğe büründüğü bir aydır. Bu ay boyunca hazırlanan iftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle, kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkim olur. Ben inanıyorum ki, METROSTAR çatısı altında kendimize koymuş olduğumuz hedeflerin gerçekleştirilmesi yolunda herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirecektir. Yakalamış olduğumuz sinerjinin, bizi sağlam ve emin adımlarla en iyi noktaya taşıyacağına olan inancım sonsuzdur.” dedi.