Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Hürriyet, Darıcalılarla buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Darıca turuna çıktı. Ziyaret ettiği muhtarların sorunlarını dinleyen Milletvekili Hürriyet, katıldığı taziyelerle de takdir topladı

CHP'li Hürriyet, Darıcalılarla buluştu
19 Eylül 2016 - 09:43
Her gününü ayrı bir ilçeye ayırarak, meclisin tatil olduğu günleri halkın arasında olarak değerlendiren CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün de Darıca ilçe Örgütü ile beraber ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu. Pek çok muhtarı ziyaret eden Milletvekili Hürriyet, ilçe örgütünün organize ettiği ‘İzmir Manifestosunu Destekliyoruz’ imza kampanyasına destek verdi. Vefat eden partililerinin ailelerini de ziyaret etmeyi unutmadı.
 
MİLLETİN GÜCÜ EN BÜYÜK ETKEN
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, partisinin Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk ve partililerle beraber Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin, Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş, Nene Hatun Mahallesi Muhtarı Mustafa Güzelbaba ve Sıra Söğütler Mahallesi Muhtarı Tüncay Odyakmaz’ı ziyaret ederek mahallede yaşanan sorunları dinledi.  Hürriyet daha sonra, Darıca ilçe Başkanlığı tarafından Çınaraltı’nda kurulan ‘İzmir Manifestosunu Destekliyoruz’ imza kampanyasına destek verdi.
 
ZİYARETE PARTİLİLERDE KATILDI
Milletvekili Hürriyet’e, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve partililer de eşlik etti. Milletvekili Hürriyet burada yaptığı konuşmasında, “Her zaman mücadelenin içerisinde oldum. Halkın mücadelesinde de, halkın içinde olmaktan büyük mutluluk duydum. Ülkenin içerisinde bulunduğu kritik günlerin atlatılmasında en büyük güç olan millet gücünün büyük etken olduğunun da farkındayız. Milletin içinden gelen ve milleti temsil eden biri olmaktan da gurur duyuyorum” açıklamasında bulundu.
ACI GÜNLERİNDE İNSANLARIN YANINDA
‘İzmir Manifestosunu Destekliyoruz’ imza kampanyası standında partililer ve halk tarafından da büyük ilgi gören Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, daha sonra ilçe ziyaretlerine devam etti. Hürriyet ilk olarak Osmangazi Mahallesi sakinlerinden CHP’li merhum Recep Yıldırım’ın ve merhum Bilal Dede’nin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Acılar paylaşıldıkça azalır diyerek iyi günlerinde olduğu kadar kötü günlerinde de insanların yanında olmak gerektiğini hatırlatan Hürriyet, merhumlara Allahtan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.
GENÇLERİN SORUNLARINI YANITLADI
 Milletvekili Hürriyet ve beraberinde CHP’li heyet son olarak, CHP Nenehatun Mahallesi’nin genç temsilcisi Ahmet İçli ve partililerini de ziyaret etti. Partililerin ülke gündemine yönelik merak ettiği soruları cevaplayan Hürriyet bitirdiği Darıca programının ardından da, “Bugün Darıca’da verimli bir gün geçirdik. Meclis tatilini halkın ve yurttaşların arasında geçirerek onların var olan sorunlarını yerinde tespit etmeyi faydalı buluyorum. Bu tür ilçe ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek” açıklamasında bulundu.