Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hasan Yeniay, MHP'den aday adayı oldu

Hasan Yeniay MHP Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı için, dosyasını İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’e teslim etti.

Hasan Yeniay, MHP'den aday adayı oldu
12 Kasım 2018 - 11:59
Darıca’nın sorunlarını yerinde yaşayan bir vatandaş olarak bildiğini ve MHP Belediye Başkanlığında ki Darıca’nın örnek gösterileceği bir ilçe olacağını söyleyen Yeniay, dosyasını teslim edereken yaptığı konuşmada; “Üretmek için geliyoruz. Bizde ki belediyecilik anlayışı tüketim üzerine değil, üretmek üzerinedir. Özellikle geleceğimizin teminatı çocuklar ve gençlerimizle alakalı bir çok projemiz var. Bunları detaylı olarak ilerleyen günlerde gerek ziyaretlerimizde, gerek basın aracılığı ile açıklayacağız. En önemlisi ise biz proje yapıpta, yapıyoruz demiyeceğiz. Uygulayacağımız her projeyi vatandaşa sorarak uygulayacağız. Yeni projeleri vatandaşla beraber yapacağız. İlçemizde yaşayan bir çok değerimiz var, siyaset içinde olmamış ve ya bir kenarda unutulmuş değerlerimiz ile bir araya gelerek çalışmalarımıza dahil edeceğiz. 
Yani bizim belediyecilik anlayışımız toplum ile birlikte olacak, az öncede bahsettiğim gibi tüketen bir belediyecilik değil, üreten bir belediyecilik yapacağız. Üreten belediyelerimize örnek verecek olursak; Mersin, Adana, Bartın, Kars gibi belediyeleri üreten belediyelerdir.
Büyüyen ve gelişen ülkemizde, daha huzurlu bir Darıca için göreve talibiz” dedi.
 
Hasan Yenay Kimdir?
Aslen Bartın’lı olan 1979 Gebze doğumlu olan Hasan Yeniay, Osmangazi Mahallesinde ikamet etmekte. ilkokulu Aşıroğlu ilk okulu, orta ve liseyi Gebze İmamhatip lisesinde okudu.  Evli üç çocuk babası olan Yeniay, Yeniay Elektrik Elektronik Turizm A.Ş. de Yönetim Kurulu başkanı olarak görev yapmakta. Üç dnemdir Darıca Bartınlılar Dernek Başkanlığı yapmakta.