Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu unutuyor Karabacak susuyor!

Her yıl onlarca kazanın meydana geldiği Darıca Tuzla Caddesi’nde ısrarla önlem almayan yetkililer, , ölümün kol gezdiği bu caddede vurdum duymaz ve sorumsuzlukları nedeniyle yine 1 kişinin ağır yaralanmasına neden oldular!

Karaosmanoğlu unutuyor Karabacak susuyor!
10 Ekim 2012 - 10:24
 Darıca’da en fazla araç sirkülasyonunun  yaşandığı  2 caddeden biri olan Tuzla Caddesi’nde hemen hemen her yıl  meydana gelen onlarca trafik kazasını umursamayan yetkililer  bu tutumlarını değiştirmedikleri için önceki gün yine bir başka kazanın daha cerayan etmesinde etkin rol oynadılar ! 
Tuzla Caddesi’ni n, özellikle PTT Kavşağı ile Nenehatun Stadı arasında kalan bölümünde meydana gelen kazalarda sürücü hatalarının yanısıra yol genişliğinin de yetersiz oluşu üzücü durumların yaşanmasına neden oluyor!
 
BÜYÜKŞEHİR SÖZÜNÜ
NE ZAMAN TUTACAK ?
19 Ocak 2010 tarihinde Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 2010 ve 2011’i  ‘’Yatırım Yılı ‘’ olarak ilan eden  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  salonu  hınca hınç dolduran izleyicilere,’’2010-2011 Yatırım Yılı’’ projelerini aktarırken bu kapsamda Darıca’da 10 projenin hayata geçirileceğini müjdelemişti. Darıca’nın payına düşen ve ilçenin en büyük projelerden olan Tuzla Caddesi’ndeki  ‘’ Duble Yol Projesi’’,  aradan geçen 2,5 yıla rağmen ne yazık ki kağıt üzerinde kalmaktan öteye gidemedi! Yine,  2 yıl önce, ‘’İhaleye Hazır Projeler’’ kapsamına alınan Darıca Tuzla Caddesi’ndeki Yol Genişletme Projesi’nde ne yazıkki bu güne kadar henüz bu konuda da küçük bir adım atılmaması Büyükşehir’in bu projeyi daha uzun yıllar gündemine almayacağını gösteriyor!...
 
DARICA BELEDİYESİ NE YAPIYOR?
Tüm bunlarla birlikte, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 19 Ocak 2010 tarihinde Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 2010 ve 2011’i  ‘’Yatırım Yılı ‘’ olarak ilan ettiği gün, aynı salonu paylaşarak en ön sırada yer alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın, vaad edilen diğer projelerle birlikte, Tuzla Caddesi’nin genişletme çalışmalarının ne zaman başlayacağı konusunda bilgi sahibi olup olmadığı bilinmezken, bu anlamda nasıl ve ne şekilde bir açıklama yapacağı merak ediliyor.