Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Polisi 174. yılı kutladı!

Polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü dolayısıyla Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü bir dizi program düzenledi. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy ve ekibi, şehitlerimizi de unutmadı

Darıca Polisi 174. yılı kutladı!
09 Nisan 2019 - 17:49
Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy ve ekibi ilk olarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ile bir araya geldi. Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. yılı kutlamaları çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy ile ekibi, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman makamında ziyaret ederek çiçek taktim ettiler. Kaymakam Karaman burada yaptığı açıklamada, “Huzurumuz, güvenliğimiz ve kamu düzeninin sağlanması için gecesini gündüzüne katan, fedakarca görev yapan polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. yılı kutlu olsun. İlçemizde suçun önlenmesi ve suçun aydınlatılması adına çalışmalarına titizlikle devam eden güvenlik birimlerimize teşekkür ediyorum. Başta Emniyet Müdürümüz Turhan Aksoy olmak üzere görevli tüm polis teşkilatına çalışmalarında kolaylıklar diliyor, polis günlerini kutluyorum” dedi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman daha sonra başarılı polislere başarı belgesi takdim etti.
 



 
ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADILAR
Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehitlerimizi de unutmayarak Darıca Şehitliği’nde öğle namazı sonrası Mevlid-i Şerif okuttu. Darıca Müftülüğü personeli tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerifin ardından Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy ve ekibi  birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Ülkenin güvenliğinin önemine değinen Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen şehit polislere, askerlere tüm güvenlik güçlerine rahmet diledi. Gazi ve yaralı polislere minnet ve şükranlarını ifade eden Aksoy, “Allah bu mübarek günlerin hürmetine bu yolda mücadele veren tüm meslektaşlarıma ve diğer güvenlik güçlerimizden razı olsun” dedi.