Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık, direksiyona geçti

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdürürken SKM’de hazırlanan program çizelgesinin de başına geçerek teşkilat programlarını bizzat kontrol etti ve seçime kadar daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Bıyık, direksiyona geçti
18 Mayıs 2018 - 14:54
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, SKM tarafından oluşturulan program çizelgesini inceleyerek çalışmaları gözden geçirdi. AK Parti Darıca İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından oluşturulan program çizelgesini yakından inceleyen İlçe Başkanı Bıyık, 24 Haziran seçimlerine kadar yorulmadan çalışmaları gerektiğini söyledi.
DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ
Teşkilat ve SKM yöneticilerine yaptığı konuşmada durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Bıyık, “Seçimlere yaklaşık 40 gün kaldı. Hepimiz daha özverili olmalıyız. 24 Haziran’a kadar bir program daha fazla yapabilmek için çalışmalıyız. 24 Haziran seçimleri 2023 hedefleri için çok önemli. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte SKM ve mahalle birimlerimizle hepimize büyük görevler düşüyor. Gerekirse daha az uyuyacağız, daha az dinleneceğiz, fedakarlıklar yapacağız ama çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. 24 Haziran’da yeni bir Türkiye için Darıca’da elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. Partimizin koyduğu hedefi yakalamak ve daha fazlasını almak için hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız” diye konuştu.