Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler: Kimseyi yarı yolda bırakmadık!

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler Holiday Inn Hotel’de düzenlediği toplantı ile başkanlığa bir kez daha aday olduğunu açıkladı. Çok sayıda katılımın olduğu toplantıya GTO yönetim kurulu üyeleri bir kaçı dışında tam kadro katıldı.

Çiler: Kimseyi yarı yolda bırakmadık!
21 Ocak 2013 - 10:10
 2009 yılında değişim sloganı ile yola çıktıklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Nail Çiler, geçen zaman içinde GTO’da çok önemli değişimler yaşandığını söyleyerek, “4 yıl içinde odamız önemli projelere ve hizmetlere imza attı. Gündemin peşine takılan değil gündem belirleyen oda olduk . Bölgemizin sorunlarına çözümler ürettik, sorunları en üst düzeyde dile getirmeye çalıştık.”dedi.
 
KİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKMADIK
GTO Başkanı Nail Çiler,  4 yıllık zaman dilimi içinde kimseyi yarı yolda bırakmadıklarını ve ekip ruhu ile çalıştıklarını belirterek, “GTO çok önemli hizmetlere imza atarken ‘Ben’ değil, ‘Biz’ diyerek çalıştık. Ekip ruhu ile odamız ve bölgemiz için çaba gösterdik. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık. Başarının ancak bu şekilde olabileceğini herkese gösterdik.”diye konuştu.
 
YOLA DEVAM
GTO Başkanlığına bir kez daha aday olduğunu söyleyen Nail Çiler, “Önümüzdeki dönem de yine birlikte güzel işlere imza atacağız. GTO’da değişim ve dönüşüm önümüzdeki süreçte de aynen sürecek. Geçen 4 yıl içinde ortaya koyduğumuz bir çok projenin devamını önümüzdeki dönem de devam ettireceğiz.”dedi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Nail Çiler’in toplantısına GTO meclis üyelerinin yanısıra CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, MHP İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, DOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, Gebzespor Başkanı Yavuz Unsur, Gebze SİAD’lar Birliği yöneticileri, çok  sayıda STK yöneticisi ile işadamları ve bazı davetliler katıldı.