Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Moral bozmak yok! 2-3

3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca GB, kendi sahasında karşılaştığı Sakaryaspor’a 3-2 mağlup oldu. Temsilcimiz iyi oynadığı maçta 3 tane duran toptan yediği gol ile yenildi. Ancak lider Afyon da grup sonuncusu Ordu’ya takıldı. Puan farkı 6. Moral bozmak yok, haydi çocuklar yola devam!

Moral bozmak yok! 2-3
05 Mart 2017 - 16:21
Maçın 3. dakikasında Sakaryaspor korner atışı kullandı. Topa vuran Coşkun Yılmaz, Sakarya’yı 1-0 öne geçirdi. 16. dakikada Sakaryaspor, bir korner daha kullandı, topu Hüseyin ağlarımıza göndererek 2-0 öne geçti. 27. dakikada Serdar’ın kullandığu duran top kimseye çarpmayarak ağlarımıza gitti. 3-0. Takım oyununu daha iyi oynayan temsilcimiz Darıca GB, yediği gollerin etkisinden kurtulamadı. Teknik Direktör Galip Gündoğdu, 22. dakikada Metehan’ı çıkarıp Özer’i, 34. dakikada da Alperen’i çıkarıp Aziz’i oyuna aldı. İlk yarı 3-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da daha iyi oynayan ekibimiz aradığı golü 72. dakikada oyuna sonradan giren Özer ile buldu. 83. dakikada Cafercan’ın müthiş frikiği ağlarla buluştu durum 3-2 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 3-2 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
 
ÇINARALTI HARİKAYDI
Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Darıcalı futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Tıklım tıklım dolan stadda 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen taraftarlar, Sarı - Yeşilli futbolcuları maçtan sonra tribünlere çağırarak alkışladılar. Çınaraltı Taraftar Grubu, yaptıkları şovlarla adeta maça damga vurdular.
 
DARICA PROTOKOLÜ TAM KADRO
Maçı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca GB yöneticileri, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses de izledi.