Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Helal olsun çocuklar!

Çenesuyu A.Ş. Amatör Süper Lig B Grubu`nda kümede kalma mücadelesi veren Bekirderespor, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı`nda Play-Off`a kalmak isteyen Darıca Kale Bayramoğlu ile karşılaştı

Helal olsun çocuklar!
22 Şubat 2013 - 11:20
 Çenesuyu A.Ş. Amatör Süper Lig B Grubu`nda kümede kalma mücadelesi veren Bekirderespor, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı`nda Play-Off`a kalmak isteyen Darıca Kale Bayramoğlu ile karşılaştı. Sarı siyahlıların matematiksel olarak ligde kalması için rakibini yenmesi gerekiyordu. Beraberlik halinde ise Avni Klakavan Stadı`nda Derince Birlikspor-Gebze Balkanspor maçının skoruna bağlı olacaktı. Darıca Kale Bayramoğlu`na ise Play-Off`a kalması için bir puan yetiyordu. 
 
İLK YARI DARICA ÖNDEYDİ
Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Darıca Kale Bayramoğlu, 14. dakikada penaltı kazandı ve penaltıyı Ferhat kaçırdı. 38. dakikada ise Burak`ın kendi kalesine attığı golle Darıca Kale Bayramoğlu 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını arttıran konuk ekip aradığı ikinci golü 14. dakikada penaltıyı kaçıran Ferhat`la 44. dakikada buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Darıca Kale Bayramoğlu`nun galibiyetiyle tamamlandı. 
 
D. KALE KAÇIRDI BEKİRDERE ATTI
Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan taraf konuk ekip Darıca Kale Bayramoğlu`ydu. Kırmızı mavililer yakaladığı gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. 57. dakikada penaltı kazanan Bekirderespor, Sabri ile aradaki farkı bire indirmeyi başardı. Bu golle umutlanan sarı siyahlı lar, karşılaşmanın 80. dakikasında Sabri`nin attığı kendinin ve takımının ikinci golüyle beraberliği sağladı. Sabri, sarı, siyahlılara bu karşılaşmada hayat veren oyuncu oldu. 
 
BİRİ PLAY-OFF`A BİRİ LİGDE
80. dakikada kazanılan beraberlik golünden sonra Avni Kalkavan Stadı`ndan Derince Birlikspor`un 2-0 önde haberi geldi. Bu skor iki takımada yarıyordu. Kalan 10 dakika orta saha mücadelesi içinde geçti. Karşılaşma 2-2 berabere tamamlanınca Darıca Kale Bayramoğlu aldığı bir puanla Play-Off`a kalışını matematiksel olarak ilan etti. Bekiderespor`da kendisini ligde tutmaya yeten bir puanı hanesine yazdırdı. 
 
BEKİRDERE: 2
D.KALE: 2
STAT: M.Ali Kağıtçı
HAKEMLER: Alper çetin ***, Nihat Özgün ***, Okan Oral ***
BEKİRDERE: Birkan ***, Furkan **, Eren **, Aykut ***, Burak **, Şaban **, Salih **, Sabri ***, Ümit **, Fuat ***, Ferdi ** (Oğuzhan **)
D.KALE: Abdullah **, Mert ** (Özhan **), Güven **, Fatih **, Şafak ***, Gökmen **, Serdar **, Ahmet ***, Hüseyin **, Taner ***, Ferhat ***
GOLLER: Burak (Dk. 38 KK), Ferhat (Dk. 44), Sabri (Dk. 57 P ve 80)
NOT: Ferhat (Dk. 14 Penaltı kaçırdı. )