Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kastamonu Entegre çalışanları okulları rengarenk yaptı

Geçtiğimiz günlerde kuruluşunun 50. yılını kutlayan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi AŞ. Yönetimi ve çalışanları Sosyal Sorumluluk Proje kapsamında Gebze köylerindeki okullarda duvar boyama aktivitesi gerçekleştirdi.

Kastamonu Entegre çalışanları okulları rengarenk yaptı
19 Mayıs 2019 - 13:58

Bugüne kadar yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça bahsettiren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi AŞ. Yönetimi ve çalışanları, önceki gün de Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin de katılım sağladığı etkinlikte Gebze’ye bağlı Cumaköy ve Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nda duvar boyama çalışmaları yaptılar.

Kastamonu entegre Ağaç Sanayi AŞ.’nin çalışanları ve Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri hep birlikte duvarlara graffiti çizimleri yaparken okullardaki merdivenlerin her basamağını da rengarenk boyayarak estetik bir görüntü sağladılar.



Şirket Müdürlerinden Engin Ertürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi AŞ.’nin kuruluşundan bu yana Sosyal Sorumluluk Projeleri’ne önem verdiğini belirterek,,’’ Önceki gün kuruluşumuzun 50.Yılını kutladık. bu güne kadar gelen süreçte bu şekildeki sorumluluklarımızı mümkün olduğu kadar yerine getirmeye çalıştık. Bu kapsamda da, önceki gün köy okullarımıza giderek burada çeşitli etkinliklerde bulunduk.
Şirket olarak bölgemizdeki iki okulumuzun öğretmen ve öğrencilerinin işbirliğine ve dayanışmasına destek olmaktan mutluluk duyduk.’’ dedi