Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İstasyonda kaza; 2'si çocuk 8 yaralı

ÖZEL HABER - Darıca ‘da sabah saatlerinde Transporter minibüs ile yabancı plakalı bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki araç sürücüsünün yanı sıra 2’si çocuk, toplam 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak ambülanslarla hastaneye kaldırıldılar.

İstasyonda kaza; 2'si çocuk 8 yaralı
08 Temmuz 2018 - 08:59

Darıca İstasyon Caddesi ile Atatürk Caddesi’nin kesiştiği kavşakta  bu sabah saat 05.00’da meydana gelen kazada, İstasyon Caddesi üzerinden Darıca yönüne gitmekte olan Murat Hanoğlu idaresindeki X. 3397. BX. plakalı otomobil, o sırada Atatürk Caddesi’nden kavşağa girmekte olan  Emrah Mısırlıoğlu’nun kullandığı 34. PL. 6128 Plakalı Transporter  minibüse  yan taraftan çarptı. 

Çarpışmanın şiddetiyle minibüs devrilerek yan yatarken kazada yaralanan otomobil sürücüsü Murat Hanoğlu, aracından kendini dışarı atarak acı içinde yerde kıvranmaya başladı.

Devrilerek yan yatan Transporter minibüs içerisindeki sürücü Emrah Mısırlıoğlu ile  birlikte  2’si çocuk toplam 7 kişi ise o sırada Sabah Namazı’ndan dönen  vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı.

Yaralı olarak bir süre yerde yatan otomobil sürücüsü Murat Hanoğlu ile birlikte minibüsten çıkartılan 7 kişi, olay yerine gelen 112 Acil Servis’e bağlı 2 ambülansla Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken Polis, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.