Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SEDAŞ'tan açıklama geldi: Kablolar Telekom'un!

Geçtiğimiz gün gazetemizde yer alan “SEDAŞ ve TELEKOM’UN vurdumduymazlığı!” haberinin ardından SEDAŞ, gazetemize bir açıklama yaptı.

SEDAŞ'tan açıklama geldi: Kablolar Telekom'un!
24 Mart 2017 - 09:38
Geçtiğimiz gün gazetemizde yer alan “SEDAŞ ve TELEKOM’UN vurdumduymazlığı!” haberinin ardından SEDAŞ, gazetemize bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada '' 22 Mart tarihinde Darıca Gazetesi’nde yer alan “SEDAŞ ve TELEKOM’UN vurdumduymazlığı!” başlıklı haberinizi dikkatle okuduk. Sizleri konuyla ilgili bilgilendirmek isteriz.
Zincirlikuyu Mah. Tuzla Cad. No:14 (Eski Cavlak İş Hanı) adresindeki binanın cephesinden sarkan kabloların çevredeki vatandaşları  tedirgin ettiğine ilişkin haberinizi ihbar olarak kabul ederek, Sedaş Gebze Operasyon ekiplerimiz söz konusu adreste incelemede bulunmuştur. Söz konusu kabloların, çevre ve halkın can ve mal emniyeti açısından tehlike yaratıp yaratmadığı ve kabloların SEDAŞ şebekesine ait olup olmadığı araştırılmıştır. Ekiplerimizce  adreste gerekli kontroller  yapıldığında, haberde bahsi geçen kabloların Telekom’a ait olduğu, kurumumuza ait tehlike arz eden herhangi bir durumun  bulunmadığı belirlenmiştir. 
SEDAŞ sorumluluk anlayışı ile elektrik dağıtım hizmeti verirken, güvenli ve güvenilir elektrik enerjisi sağlamak üzere çalışmalarını sürdürmektedir. Kamuoyuna,  SEDAŞ’ın sorumluluk  ve iş güvenliği  anlayışı kapsamında, hızlıca  aksiyon aldığı yönünde bilgi verilmesi yönünde desteğinize teşekkür ederiz. 
Saygılarımızla,
 
SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü