Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebzeliler, Selçuk Balcı'yı bekliyor

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Selçuk Balcı Gebze’ye geliyor. Rota Organizasyon tarafından düzenlenecek olan konser 4 Ocak Cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

 Gebzeliler, Selçuk Balcı'yı bekliyor
30 Aralık 2013 - 09:48
GEBZE’DEKİ İLK KONSERİ OLACAK
Kariyerine ‘’Deniz Üstünde Fener’’ parçası ile başlayan Selçuk Balcı, yeni çıkardığı ‘’MİLA’’ albümü ile yolunda emin adımlarla ilerliyor.Gençlerin son dönemlerdeki en çok dinlediği sanatçılar arasına giren Selçuk Balcı, Rota Organizasyon’un katkılarıyla Gebze’de ilk konserini verecek.Konser günü kapılar saat: 19:00’da açılacak
 
GEBZELİLERE ‘KONSER’ MÜJDESİ
Rota Organizasyon’un genel koordinatörlerinden Ali Kemal Kol ve Hamide Hacıömeroğlu Gebze’deki kültürel eksiklikleri gidermek için 3 ayda bir konser vereceklerini belirterek ‘’Yıllardır Gebze’de yaşıyoruz, Gebze gençliği olarak burada var olan konser eksikliğinin bilincindeyiz. Kendi ekibimizle beraber yaptığımız durum değerlendirme toplantılarımızda, neler yapabiliriz sorularına cevaplar arıyoruz. Hepimizin aynı fikir birliği ile çıktığımız bu yolda Gebze gençliğine 3 ayda bir konser düzenlemeye karar verdik. Bu doğrultu da Gebze gençliğinin büyük bir eksiği olan konser çalışmalarına Selçuk Balcı ile start veriyoruz’’ dediler.