Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca sahilleri marka olacak!

Bayramoğlu Balyanoz Koyu ve Darıca Sahili 4. etap çalışmaları sürüyor. 4. Etap ve Balyanoz Koyu Peyzaj düzenleme çalışması kapsamında yapılacak projenin son halini değerlendiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Başkan Yardımcıları Metin Söylemez ile Mustafa İltekin, projenin tamamlanmasıyla beraber Darıca sahillerinin marka olacağını, Darıcalıların ve bölge halkının buralara akın edeceğini ifade ettiler.

Darıca sahilleri marka olacak!
05 Ocak 2017 - 08:37
Darıca Belediyesi tarafından Darıca Sahili 4. etap çalışması ve Bayramoğlu Balyanoz koyunda yapılacak olan sahil düzenleme çalışmaları sürüyor. Projeyle alakalı açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Bayramoğlu Balyanoz Koyu’nda yapılacak sahil düzenleme çalışmalarının ardından bölge halkının Balyanoz Koyu’na akın edeceğini ifade etti. Başkan Karabacak yaptığı açıklamada ‘’Bayramoğlu Balyanoz Koyu olarak adlandırılan alan gerçekten çok harika bir yer. Burada başlayan çalışmalarla sahillerimizdeki mevcut çalışmalara benzer projeleri halkımızın hizmetine sunacağız.  Spor alanları, çocuk oyun grupları, cafeteryalar vb. sosyal aktivitelere imkan sağlayacak çalışmalarla Bayramoğlu bölgesini de 12 ay boyunca canlı tutmayı hedefliyoruz. Tamamen Belediyemizin imkanlarıyla gerçekleşecek bu önemli proje bittiğinde ise Darıca halkı buraya akın edecek’’ dedi.
 
DARICA SAHİLİ 4. ETAP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Darıca Sahili’nin tüm bölge halkı tarafından ziyaret edildiğini de hatırlatan Başkan Karabacak, ‘’Sahile gelen vatandaşlarımızın en büyük sorunu mangal yapamamalarıydı. 4. etap çalışmalarımızın sona ermesiyle beraber sahil şeridinde sıcak piknik alanlarını oluşturacağız. Sadece Darıcalılar değil tüm bölge halkı buraya gelip mangal yakıp, huzurlu bir vakit geçirebilecekler’’ dedi.