Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

4'üncü transfer: Aziz Kızılgün

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Darıca G.B, Gölcükspor’un sol kanat oyuncusu Aziz Kızılgün ile sözleşme imzaladı.

4'üncü transfer: Aziz Kızılgün
16 Haziran 2016 - 13:52
 Böylece Aziz, Darıcamızın 4’üncü resmi transferi oldu.
3.Lig ekibimiz Darıca G.B. transfer çalışmalarına hız verdi. Daha önce Bayburt’tan Uğur Karakoç, Turgutlu’dan Kerem Kaya ve Körfez İskenderun’dan Ersoy Dinçer’i renklerine bağlayan sarı-yeşilliler son olarak Gölcükspor’un sol kanat oyuncusu Aziz Kızılgün’e imza attırdı. Bandırmaspor, Sandıklı Belediyespor, Afyon Karahisarspor, Belediye Vanspor, Elibol Sandıklıspor ve Denizli BBSK gibi 3.Lig ekiplerinde forma giyen 24 yaşındaki oyuncu, son olarak Gölcükspor’da forma giydi. Geçen sezon Darıca G.B ile birlikte aynı grupta yer alan Gölcükspor’da sarı yeşilli temsilcimize karşı iki maçta forma giyen Aziz Kızılgün, ligde 18’i ilk 11 olmak üzere toplamda 32 maçta forma giydi.
 
DEVAMI GELECEK
Aziz Kızılgül transferinin müjdesini sosyal medyadan vererek takipçilerine fotoğraflı paylaşım yapan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk gönderiye “Aziz Kızılgün Darıca’ya hayırlı olsun” notu düştü. Teknik ekibin isteği doğrultusunda Aziz’i kadrolarına kattıklarını belirten Başkan Öztürk, transferlerin devamının geleceğini söyledi.