Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO, yaşlıları unutmadı

Gebze Ticaret Odası 18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI” kapsamında huzurevlerinden gelen misafirleri Darıca'da ağırladı.

GTO, yaşlıları unutmadı
21 Mart 2017 - 10:15
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Özdinçer, YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, Meclis Divanı Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimciler, ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Bayramoğlu Resort Hotel de gerçekleşen etkinlikte duygusal anlar yaşandı. 
 
ÇİLER: BÜYÜKLERE SAYGI VE SEVGİ ÇOK ÖNEMLİ
GTO Yönetim Kurulu Başkanı. Nail Çiler  açılış konuşmasında “büyüklere saygı ve sevgi göstermenin” geleneklerimizin ve inancımızın gereği olduğunu, gençlerimizin de bu yönde yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizerek, büyüklerimizin her zaman baş tacımız olduğunu belirtti. Darıca’ya bir huzurevi kazandırılması adına GEBZE TİCARET ODASI olarak ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını belirterek Yaşlılar Haftası’nda böyle bir programla biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
 
DARICA'YA HUZUREVİ YENİDEN YAPILACAK
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptıkları konuşmalarda, GTO'nun düzenlediği etkinlik vesilesiyle birarada olmaktan duydukları memnuniyeti belirtirken, Darıca’ya bir Huzurevi kazandırılması adına el birliği ile idareciler olarak gerekenin yapılması gayretinde olunduğunu sözlerine eklediler.
 
SEKBAN TEŞEKKÜR ETTİ
YAS-DER Başkanı Kudret Sekban ise  programa desteklerinden dolayı Meclis Üyesi ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi  Fatma Sevgi Çiler’e çiçek takdiminde bulundu. Müzik eşliğinde sürpriz kutlamalar ve pasta kesimi yapılan program sonunda, mutlu bir şekilde salondan ayrılan huzurevi sakinleri, düzenlenen programdan dolayı herkese teşekkür ettiler.