Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şehitlerimiz için Darıca'da fidan diktiler!

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla Darıca Askeri Kışlası’nda şehitlerimiz için Zeytin fidanı dikildi.

Şehitlerimiz için Darıca'da fidan diktiler!
26 Mart 2018 - 10:14
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu’na destek verdi. Darıca Askeri Kışlası’nda organizasyon düzenleyen kadın kolları şehitlerimiz için Zeytin fidanı dikerek hatıra ormanı oluşturdu. Haftasonu, sabah sporu ile başlayan programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanları ve yöneticilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
ASKERİ ALANDA SABAH YÜRÜYÜŞÜ 
Programa katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek Darıca Askeri Kışlası’nda sabah yürüyüşü yaptı. Sabah yürüyüşünü gerçekleştiren katılımcılar daha sonra önceden hazırlanan alana gelerek şehitlerimiz için zeytin fidanı dikimi gerçekleştirdiler. 
 
ŞEHİTLERİMİZE ZEYTİN FİDANI 
Katılımcılar önceden hazırlanan çukurların başına gelerek protokol üyeleri ile birlikte zeytin fidanlarını toprakla buluşturdu. Burada yeşilin önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli genelinde boş buldukları her alanı değerlendirdiklerini ve fidan diktiklerini dile getirerek, düzenlenen organizasyonun çok anlamlı olduğunu dile getirdi.