Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalılar, Çınarltı'nda bayramlaştı

Darıca’da Kurban Bayramı bayramlaşma programı Çınaraltı Meydanı’nda yapılırken, programa katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili M.Akif Yılmaz güçlü Türkiye için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Darıcalılar, Çınarltı'nda bayramlaştı
22 Ağustos 2018 - 13:00

Ak Parti Kocaeli Milletvekili M.Akif Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen Kent Bayramlaşmasında vatandaşların bayramını tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Rabbimize bizleri birlik ve beraberlik içinde bir Kurban Bayramı’na daha eriştirdiği için şükürler olsun. Rabbim ibadetlerimizi kabul buyursun, nice huzurlu bayramlara hep birlikte ulaşmayı nasip etsin.” dedi.

SİZE HİZMETE ETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUM

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında göreve geldiği 2004 yılından bu güne kadar bir çok önemli projeyi hayata geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bizler yerelde sizlere hizmet ederken, en büyük gücümüzü istikrarlı bir şekilde ülkemize hizmet eden AK Parti hükümetimizden aldık, almaya devam ediyoruz, Rabbim başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet büyüklerimize güç kuvvet versin, ilçemizde her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Kurban Bayramı ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olsun, dünyadaki tüm mazlumlar için kurtuluşa vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu ile tüm halkımızın ve Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik eder, huzur ve mutluluklar temenni ederim.” diyerek duygularını dile getirdi.