Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

THK Darıca Şubesi, Eskişehir semalarındaydı

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Yönetimi, öğretmen ve öğrencileri Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek eğitimlere katıldılar.

 THK Darıca Şubesi, Eskişehir semalarındaydı
22 Eylül 2019 - 15:42

THK Şube başkanı Kazım yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri,  Darıca belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz, Öğretmenler, Öğrenciler, THK Darıca Şubesi Üyeleri ve Genç Kanat Ekiplerini de katıldığı Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi ziyaretinde konuklar  kurumun tanıtım birifingini alıp  Model Uçak Atöyesini gezdiler.

Hava Araçları’nın bulunduğu hangarlarda da gözlem yapan Darıca THK Şubesi’nin ziyaretçileri R/C (Radyo kontrollü )model uçak gösterisini izleme fırsatı buldular. Bir gün boyunca çeşitli etkinlerde yer alan konuklar daha sonra uzman pilotlar eşliğinde planörlere binerek havadan İnönü Havacılık Eğitim Merkezi’ni görme imkanı buldular.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Darıca THK Şube Başkanı Kazım Yıldız, bu güne kadar desteklerini esirgemeyen Darıca belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a, Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz’a, Darıca Belediyesi araç sürücülerine ve  İnönü Havacılık Eğitim Merkezi’nde görev yapan uzman eğiticilere sonsuz teşekkür ettiklerini söyledi