Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca, yine iddialı

Her ay geleneksel olarak düzenlenen AK Parti Darıca Danışma toplantısını 16’ıncısı ilçe binasından yapıldı.

Ak Parti Darıca, yine iddialı
18 Mart 2013 - 09:22
 Her ay geleneksel olarak düzenlenen AK Parti Darıca Danışma toplantısını 16’ıncısı ilçe binasından yapıldı. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca ilçe teşkilat üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.
 
YAPILACAK ÇOK İŞ VAR
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur parti olarak 10 yılda yapılan çalışmaları aktararak yapılan çalışmaların yeterli olmadığını daha çok yapılacak işlerinin olduğunu söyleyerek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın zihniyeti içerisinde çıktığımızda bu yolda bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin insanlık için yapıldığını gözlemliyoruz. Ve bizim insanımız en güzelini hak ediyor. Yaptığımız çalışmalar yeterli değil inşallah daha güzellerini geliştireceğiz” dedi. Okur son olarak Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetler kadar AK Parti döneminde hizmetlerin yapıldığını sözlerine ekledi.
 
GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYORUZ
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 2014 yerel seçimlerine girdiğimiz su süreçte özellikle teşkilatlar noktasında çalışmalarına hız verdiklerini söyleyerek“ Sandık kurulu çalımlarımızı şu noktada tamamladık. Sandık kurulu baş müşahit ve müşahit yardımcıları noktasında çalışmalarımız olacak. Sandık kurulu ordumuzla beraber Darıca mahalle mahalle, sokak sokak tarayacağız” dedi. Üye çalışmalarından da bahseden Bıyık, “30 Ocakta yapmış olduğumu danışma toplantımızda yaklaşık olarak 380 kişiyi partimize üye yapmıştık. Daha da güçlendik ve güçlenmeye de devam edeceğiz. İnsanlarımızın partimize bir teveccühü var. Bu konuda ne kadar gurur duysak azdır. Son katılımlarla beraber sayımız 25 bin 850’yi buldu. 30 Ocaktan bu güne 435 kişiyi daha bünyemize kattık” diye konuştu. 
 
SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLAMIYORUZ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak vatandaşları seçimden seçime hatırlamadıklarını söyleyerek, “Yapmış olduğumuz çalışmalarda bir bütünlük içerisinde milletimizin hep yanında olduk. Olmaya devem edeceğiz. Biz şuradan bir anlam çıkartıyoruz. Değerli milletimizi seçimden seçime ya da seçime bir yıl kala hatırlamıyoruz. Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar hep beraber teşkilatlarımızla birlikte hep milletimiz içerisinde bulunduk. Teşkilat çalışmaları konusunda teşkilatımızın görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Buna bizde Darıca Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirme ve gayreti içerisinde olarak katkı sunuyoruz” dedi.
 
DARICA ÇOK DEĞİŞTİ
Darıca’da çok şeyin değiştiğini belirten Karabacak, “9 yıl içerisinde dünkü Darıca ile bugünkü Darıca’yı mukayese ettiğimizde Darıca’da çok şeylerin değiştiğini görmekteyiz. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarımız var. Yaz sürecine girerken hazırlıklarımızı tamamladık.  Kültür merkezi binamızın çalışmaları devam ediyor. Alt katlarda ince işçilik başladı. Nisan ayında kaba inşaatını bitirip tamamen ince işçiliğine başlamış olacağız” diye konuştu. Geçtiğimiz yıldan kalan doğalgaz için alt yapısı tamamlanmamış sokaklarla ilgili Palgaz ile bir görüşme yaptıklarını söyleyen Karabacak, “Palgaz ile yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuç çıktı. Bu yaz alt ve üst yapı olarak büyük bir hamle içerisine gireceğiz. Ağustos- Eylül ayı itibariyle bu çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” dedi.
 
DARICA’NIN YOL SORUNU KALMAYACAK
Darıca için yıllardır en büyük sorunların giriş ve çıkışlarda yaşadıklarını sorunlar olduğunu söyleyen Karabacak, “Bu sorunlara bir bütün olarak bakıldığında Marmaray projesinin yaratmış olduğu sorunun etkileşimiydi. Bizde gerek Gebze, Çayırova Belediyesi ile gerekse Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız çalışmalarla Darıca’ya bağlantı yollarının koordinasyonunu sağladık.  Darıca’ya giriş çıkışları dört noktaya taşıdık. Gebze Belediyesi ile beraber projesini hazırladığımız Köşklüçeşme üzerinden bağlantı yolu Darıca’ya bağlantı yapacağız. Bir buçuk yıl gibi bir sürede bitecek.  Bir diğer çalışma ise Osmangazi köprüsüyle Beylikbağı bağlantısı projesi hazır. İhale aşamasında ” diye konuştu.