Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık, Işık'ı yalnız bırakmadı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve aynı zamanda Milli Savunma Bakanlığı görevini yürüten Fikri Işık, önceki gün açıklanan Kabine sonrasında Başbakan Yardımcısı oldu. Başbakan Yardımcısı olduğu açıklanan Işık, dün akşam saatlerinde ise Başbakan eski yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan koltuğu devraldı.

Bıyık, Işık'ı yalnız bırakmadı
20 Temmuz 2017 - 16:24
Milli Savunma eski Bakanı Fikri Işık, Başbakan eski yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan dün akşam koltuğu devraldı. Devralma sürecinde ise Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Fikri Işık’ı yalnız bırakmayarak, devir teslim törenine katılım sağladı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ı yalnız bırakmayanlar arasında AK Parti Kocaeli  İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Belediye Başkanları olan Şevki Demirci ve Adnan Köşker  de yer aldı.
 
IŞIK TEŞEKKÜR ETTİ
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli  İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık’a bu önemli gününde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.