Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkanlar Konseyi'nde Kocaeli'ye övgü

TGF 51. Başkanlar Konseyi Toplantısı, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği’nin ev sahipliğinde yapıldı. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Kocaeli Cemiyetinin ulaşım, araç parklanmaları, toplu konut projesi ve sosyal projeler ile cemiyetlere örnek olduğunu belirtti.

Başkanlar Konseyi'nde Kocaeli'ye övgü
19 Mayıs 2016 - 23:37
 Türkiye Gazeteciler Federasyonu 51. Başkanlar Konseyi Toplantısı, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği’nin ev sahipliğinde yapıldı.  Toplantıda Kocaeli’yi Türkiye Gazeteciler Federasyonu yöneticisi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun, TGF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Halit Yılmaz ve Onur Kurulu üyesi Cemal Kaplan temsil etti.

 

Anadolu medyasını buluşturan ve üç gün süren etkinliklerde, " Medya ve Siyaset" konulu panel ve basının sorunları konulu oturumların yanı sıra Karabük ve Safranbolu’da Valilik, belediye ve çeşitli sivil toplum kuruluşu ziyaretleri de gerçekleştirildi. Başkanlar konseyi toplantısında konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nden övgüyle bahsederek, “Sadece Kocaeli’deki üyelerine değil Türkiye’nin birçok yerine ziyaretlerde bulunarak örnek bir çalışma sergiliyorlar. Diyarbakır ilimize yaptıkları ziyaret çok anlamlıdır. Ayrıca bizleri Diyarbakır’daki meslektaşlarımızın sorunları ile ilgili bilgilendirmelerinden ve Kocaeli Diyarbakır Gönül Köprüsü projelerinden ötürü de kutluyorum” diye konuştu.

 

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da yaptığı konuşmada özellikle BİK ile ilgili sorunlara dikkat çekerken, cemiyet başkanlarına daha fazla kenetlenme ve çalışma yapma noktasında çağrıda bulundu. TGF’nin büyük ve güçlü bir aile olduğunu vurgulayan Karaca, özellikle son dönemde çok yoğun ve verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “ Depremi yaşamış bir kentin mensupları olarak terör nedeniyle mağdur olan Diyarbakırlı meslektaşlarımıza Levent Altun arkadaşım ile 1 günlük bir ziyarette bulunduk. Meslektaşlarımıza bir nebze olsun katkı sunmak amacıyla 24-25-26 Mayıs tarihleri arasında 15 Diyarbakırlı gazeteciyi Kocaeli’de ağırlayacağız. Kocaelili meslektaşlarımız ile buluşturacağız” dedi.

 

Başkanlar Konseyi’ne ev sahipliği yapan Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Osman Çetinkaya da, Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti. Üç gün süren toplantılarda Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’nun yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşları ziyaret edildi. Şehir gezilerinin de gerçekleştirildiği etkinlikte cemiyet başkanları birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Başkan Vekili Levent Altun, tüm cemiyet başkanlarına İzmit pişmaniyesi ile Levent Altun ve Mevlüt Soysal’ın kitabından hediye ettiler.