Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Korona denetiminde 141 kişiye ceza kesildi

Koronavirüs ile mücadele kapsamında, alınan tedbirlere uyulması amacıyla 7/24 gerçekleştirilen denetimlerde, önceki gün (Çarşamba) Kocaeli’de polis sorumluluk sahasında 141 kişiye idari para cezası uygulandı.

Korona denetiminde 141 kişiye ceza kesildi
30 Nisan 2020 - 12:41
 Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü,  Koronavirüs ile mücadele kapsamında,  alınan tedbirlere uyulması için 7/24 kontrol ve denetimlerini sürdürüyor.Vatandaşların sağlığı için sürekli olarak gerçekleştirilen denetimlerde önceki gün de bin 758 iş yeri ve 5 bin 237 şahıs kontrol edildi.
Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde, karantina kurallarını ihlal ettiği belirlenen 12 şâhısa, sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamasına uymayan 44 şahsa, sosyal mesafe ihlali yapan 69 şahsa ve seyahat izni olmadan seyahat eden 16 şahıs olmak üzere toplam 141 şâhısa idari para cezası uygulandı.
Ayrıca yapılan denetimlerde gerçekleştirilen kimlik kontrolleri  esnasıda, çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 12 aranan şahıs yakalandı.  aranan şahıs yakalandı. Ayrıca izin verilen çalışma saatlerine uymayan 3 iş yerine ve izinsiz maske satışı yapan 1 iş yerine de idari para cezası uygulandı.