Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği resmen A.Ş oldu

2. Lig'deki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Tarihi bir karar alınarak Anonim Şirketi olan ekibimizde Başkan yine Mücahid Vural oldu.

Darıca Gençlerbirliği resmen A.Ş oldu
08 Ekim 2018 - 12:51
2. Lig'deki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Tarihi bir karar alınarak Anonim Şirketi olan ekibimizde Başkan yine Mücahid Vural oldu. Darıca GB’de olağanüstü kongresi gerçekleşti. Kongreye yönetici ve meclis üyelerinin yanı sıra taraftarlarda katılım gösterdi.  Mücahid Vural başkanlığındaki Darıca GB’nin A.Ş yönetiminde yeni isimler yer aldı. Resmi olarak geçen yönetimde görev almasa da kulübün her daim yanında yer alan Özcan Dal yeniden listede yer porno izle aldı. Darıca GB’nin A.Ş olarak ilan edildiği kongrede onursal başkan Şükrü Karabacak dünden bugüne kadar gelinen süreci anlattı. Karabacak “Bugün Türkiye’de örnek gösterilen kulüpler arasında yer alıyoruz. Darıca GB’ni borç batağında aldık. Bugünse ne vergi ne SSK borcu bulunuyor. Beş yıldız niteliğinde bir tesise kavuşturduk. Şampiyonluğa taşıdık ancak, kısır döngü çekişmelerden dolayı ağız tadıyla bir şampiyonluk kutlaması dahi yapamadık. Ancak şöyle geriye dönüp baktığımda çok doğru işler başarmışız, bu kentin adını taşıyan camiaya da çok güzel sevinçler, hüzünler yaşamaşız, yaşatmışız”
 
ELİMİ ÜZERİNDEN ÇEKMEM
Onursal Başkan Şükrü Karabacak “Herkes bir yerde birşeyler konuşuyor. Merdiven altı dedikodusu yapacağınıza kadar buyrun gelin çıkın kürsüye, neyi eksik, neyi yanlış yapmışsak gelin yüzümüze söyleyin. Delegelerin basının karşısında gelin eksiklerimizi birlikte düzeltelim. Ben Darıcalı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, kutluyorum onları. Yağmur, çamur, yasak demeden takımlarına sahip çıktılar. Ben bu camiayı asla peşkeş çekmedim, çektirmem de. Varsa babayiğit birileri gelsinler oturalım, bu camianın menfaetleri doğrultusunda bir uzlaşma sağlarız. Ben burada bu görevde olduğum sürece Darıca GB camiası asla sahipsiz kalmayacaktır” dedi.
 
 
İşte yeni yönetim kurulu
 
Mücahid Vural (Başkan)
Özcan Dal
Lokman Demirtaş
Oktay Akman
Ali Güven
Mehmet Elmas
Ferhat Gümüştekin
 
YEDEK ÜYELER
Ali Ekmel Bilir
Bekir Büküm
Ahmet Sağlam
Soner Kartal
İsmail Düzgün
Mustafa İltekin
Cem Çeliker