Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hamşioğlu işi sıkı tutuyor

CHP’nin inşaat mühendisi Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu, seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.Akşam eşi Tanja Hamşioğlu ile evleri adeta mekan tutan Hamşioğlu, gündüz ise soluğu mahallerde esnafın yanında alıyor.

Hamşioğlu işi sıkı tutuyor
09 Ocak 2014 - 12:20
Dün ise, çalışmalarını Fevzi Çakmak Mahallesinde geçiren Hamşioğlu, esnafları  ve pazarcıları ziyaret ederek, hem isteklerini sordu hem kendini anlattı hem de destek istedi. Yüksek mühendis Tanja Hamşioğlu ise, vatandaşlara el ilanları dağıttı.
 
YENİ, DÜZENLİ VE GIPTA EDİLEN BİR KENT
Hamşioğlu esnaflara yönelik konuşmalarında,  “her şeyden önce Darıcamızın bugüne kadar kent olarak bir hedefi olmadı. Bulunduğu yer itibarıyla Allahın bir nimeti bölge ama bir türlü markalaşamadı. Proje yoksunu kaldı. Büyükşehirin de üvey evladı oldu. Yapılanlarda küçük çaplı, ihtiyaç ötesi, öncelik yoksunu işler. Rutin işler ve halkın memnun olduğu işler varsa da onlar için teşekkür ederiz. Amacımız kimseyi karalamak değil ama Darıca yerinde saydı ve saymaya devam ediyor. Darıca gelişemeyince, esnafta gelişemiyor. Kentin gelişmesi önce esnafa yansır. Ama yok..Bir değişim şart. Destek verirseniz, size gerçekten gıpta ile bakılan bir turizm, deniz ve sosyal yaşam kenti kurabiliriz”diye konuştu. Hamşioğlu, her elini sıktığı vatandaştan desteğini esirgememesini de istedi.