Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediye'de rotasyon zamanı!

Hizmet kalitesini arttırmak için stratejik planlamalar yapan Darıca Belediyesi, birimler bünyesinde görev değişikliği yaptı.

Belediye'de rotasyon zamanı!
18 Kasım 2012 - 11:33
Hizmet kalitesini arttırmak için stratejik planlamalar yapan Darıca Belediyesi, birimler bünyesinde görev değişikliği yaptı. Başkan Karabacak’ın önceki aylarda yaptığı değişiklikleri de vatandaşlar tarafından yerinde ve takdirle karşılanmıştı.
 
 
DARICA BELEDİYESİ'NDE ROTASYON
Darıca Belediyesi’nde birim müdürleri arasında bazı görev değişiklikleri oldu.Geleceğe yönelik daha iyi çalışma ortamı oluşturulması yönünde yapılan bu rotasyonla birim müdürlükleri arasında önemli değişiklikler yaşanırken konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu tür rotasyonların kurumlarda çalışma verimliliğini artırdığına dikkat çekerek, birim müdürlerine bugüne kadar gösterdikleri  özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Karabacak, yapılan rotasyonun görevden alma olarak değerlendirilmemesi gerektiğinin altını çizerek, hiçbir müdürün görevden alınmadığını, sadece görev değişiklikleri olduğunu ifade etti. Bütün müdürlerin bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmayı bundan sonraki görevlerinde de sürdüreceklerine vurgu yapan Başkan Karabacak bütün müdürlere yeni görevlerinde başarılar diledi.
 
YENİ GÖREVLENDİRMELER 
Yapılan rotasyonla İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan İlknur Karaduman Kütüphane Müdürlüğü’ne getirilirken Karaduman’dan  boşalan müdürlüğe ilçemizin tanınmış mimarlarından Mehmet Aytar'ın eşi Nuray Aytar getirildi.Kütüphane Müdürü olarak görev yapan Mustafa Malkoç ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atandı.İmar ve Şehircilik Müdürü Veysel Kurtulmuş Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine atanırken Kurtulmuş’un yerine Bilal Gürüç atandı. Park ve Bahçeler Müdürü Kadir Çolak  ise Çevre Müdürlüğü’ne atandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Öztemel Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne atanırken Öztemel’den  boşalan müdürlüğe ise Özhan Özyakışır atandı. Yeni açılan Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne ise  Ferhat Gümüştekin atandı.