Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kalem ile kağıdın aşkı: Şiir!

Darıca,Gebze ve bölge ilçelerde yaptığı etkinliklerle adından söz ettirmeye başlayan Neşet Yalçın Liseliler Derneği’nin (NEYALDER) katkılarıyla Gebze Belediyesi Kültür Sarayı’nda 18 Şiir Dinletisi etkinliği gerçekleştirildi.

Kalem ile kağıdın aşkı: Şiir!
20 Mayıs 2013 - 08:38
 Neşet Yalçın Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin okudukları şiirler, türküler ve şarkıların yanı sıra dans gösterisiyle renklendirilen Şiir Dinletisine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, NEYALDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kayabaşı, NEYALDER Yönetim Kurulu üyeleri, Neşet Yalçın Lisesi mezunları, öğrencileri ve öğretmenleri ile halkımız da katıldı.
Gecenin açılışında konuşan NEYALDER Başkanı Nihat Kayabaşı, mezunların ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Nurdan KILIÇ ile Yeşeren EZDİ’nin yoğun çabalarıyla gerçekleştirilen Şiir Dinletisinden dinleyicilerin memnun ayrılmalarını amaçladıklarını, misafirlere güzel bir gece yaşatmak istediklerini dile getirdi. Dernek faaliyetleri ile bugüne kadar yaptıkları etkinliklerden bahseden Nihat Kayabaşı, konuşmasını tamamlayarak sahneyi mezunlara bıraktı.Dans gösterisiyle başlayan etkinlik,  şiirler, türküler ve şarkılarla devam etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren Dinletinin sonunda etkinliğe emeği geçen mezunlar hep birlikte ‘Sen Benden Gittin Gideli’ türküsünü söylediler. Gecenin sonunda ayakta alkışlanan mezunların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Etkinliğin tamamlanmasından sonra sahneye davet edilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker düşüncelerini dile getirdi. Öncelikle etkinliğe davet edilmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Köşker, amaçlarının insanları mutlu etmek olduğunu, bunun için de sosyal etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı. En önemlisi de Neşet Yalçın Liseliler derneğinin böyle güzel ve anlamlı etkinliğine ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sahneye davet edilen NEYALDER Yönetim Kurulu başkanı Nihat Kayabaşı, Şiir Dinletisinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen mezunlara ve Nurdan  Kılıç ile Yeşeren  Ezdi ’ye teşekkür plaketi verdi.