Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı öğrencilerden büyük başarı!

Kocaeli'de Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında geleneksel olarak gerçekleştirilen “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”, “Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması”, “Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması” ve “Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma Yarışmaları” il finalleri yapıldı.

Darıcalı öğrencilerden büyük başarı!
10 Ocak 2020 - 15:50
Yarışmalarda Kocaeli 1.’si olan öğrenciler, danışman öğretmenleri ve okul müdürleri ödüllendirildi. Öğrenciler plaketlerini, öğretmen ve okul müdürleri de başarı belgelerini Vali Hüseyin Aksoy ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan aldılar. Törene öğrencilerin aileleri de katıldı.
Beş ayrı kategoride düzenlenen yarışmaların 3 kategorisinde birinciler Darıcalı okullar oldu.
Erkek Öğrenciler arasında düzenlenen Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma kategorisinde Darıca İmam Hatip Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Furkan Yıldız.
Kız öğrenciler arasında düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması kategorisinde Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Merve Aslan
Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında da Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf porno öğrencisi Ata Abdülbaki Akyol Kocaeli 1.’si oldular.