Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sarıçam ailesinin mutlu günü

Gebze Basınının ‘duayen’ isimli gazetecilerinden, Nefes gazetesi başyazarı Ercan Sarıçam’ın kızı Esra, güzel ve bol vekilli törenle nişanlandı.Nişan, üç siyasi parti milletvekillerini biraraya getirdi.

Sarıçam ailesinin mutlu günü
24 Eylül 2012 - 09:46
 Darıca'lı  Zeynep-Tevfik Ceylan ailesinin oğulları İsrafil ile Nuray-Ercan Sarıçam çiftinin kızı Esra’nın nişan törenleri 13.00 ile 17.00 saatleri arasında Arapçesme Mahallesı Malkoçoğlu düğün salonunda gerçekleşti.
 
MİLLETVEKİLLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Nişan törenine CHP milletvekili Ensar Öğüt, AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, MHP milletvekili Lütfi Türkkan, Gebze belediye Başkanı Adnan Köşker, Mimarlar Odası Başkanı Salih Işık, MHP İl başkan yardımcısı Yüksel Ercan, Gebze İlçe başkanı Nusret Acur, Darıca ilçe başkanı Erkan Azeri, Gebze Belediyesi meclis Üyesi Abdullah Yılmazel, Nefes gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Türker Demirci, CHP eski İlçe başkanı Mustafa Kaya, Dr. Hamit Tandoğdu, Bayramoğlu mahalle Muhtarı Ferman Aktaş, bazı mahalle muhtarları, Nefes Gazetesi Reklam Müdürü Selman Mert, gazeteciler ve aile yakınları ile dostları  katıldı.
Nişan treninin sunumunu Sözcü gazetesi Genel yayın yönetmeni İrfan Yormaz yaparken, Ercan sarıçam milletvekilleri ve gazetecilerin kendisini yalnız bırakmadıkları için çok mutlu olduğu ifade etti. Milletvekilleri de yaptıkları kısa konuşmalarla gençlere mutluluklar dilediler.
 
ÖĞÜT’E JEST
Genç çiftlerin nişan yüzüklerini takmaları için milletvekilleri Öğüt, Okur, Türkkan ve belediye başkanı Köşker birlikte  davet edilirken, milletvekilleri jest yaparak, yüzüğü Ensar Öğüt’ün takmasını istediler. Gençlerin yüzüğü Öğüt tarafından takıldı.