Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Park halindeki araçtan 47 bin lira çaldılar

Darıca'da meydana gelen olayda, bir kamu kurum kuruluşunda elektrik mühendisi olarak çalışan S.T, satış için geldiği Darıca Tapu Müdürlüğü’nde aracında bıraktığı 47 bin TL’yi çaldırdı. Darıca’da bankadan çıkan S.T’nin aracını takip ederek park halindeki aracından 47 bin lirasını çalan 2 kişi kayıplara karıştı.

 Park halindeki araçtan 47 bin lira çaldılar
24 Temmuz 2013 - 12:25
Darıca'da meydana gelen olayda, bir kamu kurum kuruluşunda elektrik mühendisi olarak çalışan S.T, satış için geldiği Darıca Tapu Müdürlüğü’nde aracında bıraktığı 47 bin TL’yi çaldırdı.
Darıca’da bankadan çıkan S.T’nin aracını takip ederek park halindeki aracından 47 bin lirasını çalan 2 kişi kayıplara karıştı. 
Önceki gün meydana gelen olay şöyle gelişti; Darıca Tapu Müdürlüğü’ne satış için gelen S.T, parasını aracının içine bıraktı. Otomobilini parkeden S.T, tapu müdürlüğüne geçti. Bu esnada aracın yanına yaklaşan şahıslar, otomobilinin camını kırarak içerde bulunan 47 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı. 
Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada şüphelilerin kullandığı otomobilin renginin beyaz olduğu tespit edildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre hırsızlık yapan 2 şahsın yaşlarının 18-20 arası olduğu öğrenildi.