Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGSAB'dan Emniyet Müdürü'ne ziyaret

KOGSAB Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftalarda Gebze’ye atanan İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

KOGSAB'dan Emniyet Müdürü'ne ziyaret
29 Temmuz 2013 - 10:33
 İzmit’ten Gebze Emniyet Müdürlüğü görevine ataması yapılarak yaklaşık olarak 2 hafta önce buradaki görevine başlayan Güner Yılmaz, ziyarette, ilçede yayımlanan gazeteler başta olmak üzere Gebze’nin İzmit’e göre 10 yıl geride olduğunu ifade etti.  Baskı kalitesinden, tasarımına,sayfa adetinden tirajına kadar Gebze gazetelerinin Kocaeli gazetelerinden  çok uzakta olduğunu belirten Emniyet Müdürü Yılmaz, Gebze ve civar ilçelerdeki gazetelerin kaliteyi yakalaması gerektiğini ifade etti.
 
5 Bin tirajlı gazete yapacağız
KOGSAB Başkanı Kenan Höbek, Genel Sekreter Erol Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Üner ve Suat Selim Malkoç’un katıldığı ziyarette konuşan başkan Höbek, KOGSAB hakkında Yılmaz’a bilgi verirken. KOGSAB’ın amacının, bünyesinde yer alan gazetelerin ilkeli ve objektif kriterleri yerine getirmelerini sağlamak ve sektöre nitelikli personel kazandırmak olduğunu söyledi.
Herkes tarafından okunan bir gazete oluşturmak ve basındaki kaliteyi yükseltmek için ise çalışmaların son safhasına gelindiğini belirten Höbek, ‘’ 4-5 gazetenin birleşmesiyle en az 4 sayfası renkli toplamda 20 sayfadan oluşan bir gazeteyi okuyucuyla buluşturmayı  hedefledik. Bu amaçla bölgemizde henüz hiçbir gazetede olmayan 6 ünitelik web ofset baskı makinesi siparişi verdik. Yayın hayatımıza, 5 bin trajla başlayıp, başta Kocaeli olmak üzere, her ilçede 1 temsilcilik açarak en ücra yere kadar ulaşmayı planlıyoruz’’ dedi.