Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Galip, Arif'i unutturdu

Darıca GB’nin son yıllarda parlayan yıldızı olan Arif Morkaya, PTT 1. Lig ekiplerinden Trabzon 1960 takımına transfer olmuştuDarıca GB’nin son yıllarda parlayan yıldızı olan Arif Morkaya, PTT 1. Lig ekiplerinden Trabzon 1960 takımına transfer olmuştu

Galip, Arif'i unutturdu
11 Ekim 2012 - 09:24
 Darıca GB’nin son yıllarda parlayan yıldızı olan Arif Morkaya, PTT 1. Lig ekiplerinden Trabzon 1960 takımına transfer olmuştu.Darıca GB’nin son yıllarda parlayan yıldızı olan Arif  Morkaya, PTT 1. Lig ekiplerinden Trabzon 1960 takımına transfer olmuştu. Arif’in yerini tecrübeli isim Galip ile kapatmayı planlayan Darıca GB, bu mevkide hiç sorun yaşamadı. Yıldız futbolcu, orta alanda oyun kurma ve savunmaya katkı sağlama anlamında görevini kusursuz yaparken, geride kalan maçlarda genç oyuncuyu aratmadı. Kupa’da Kırklarelispor ve ligde Gümüşhanespor dışında fazla zorlu maç oynamayan Darıca GB’de Galip’in zorlu maçlarda tecrübesi ve kalitesi ile takıma daha fazla katkı sağlaması bekleniyor. 
Camiaya kısa sürede uyum sağlayan Galip, gurbetçi oyuncularla da kısa sürede kaynaştı. Fransa’da yaşayan ve futbol yaşantısını bu ülkede geliştiren Galip, Darıca GB’de gösterdiği performans ile birçok takımın ilgisini çekmeyi başardı.