Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu ne rezillik!

Kentteki çeşitli kurumlarda taşeron firmalar adına çalışan özel güvenlik görevlilerinin saldırgan tavırları devam ediyor.

Bu ne rezillik!
24 Ağustos 2012 - 13:21
 Kentteki çeşitli kurumlarda taşeron firmalar adına çalışan özel güvenlik görevlilerinin saldırgan tavırları devam ediyor.   Bir grup özel güvenlikçi  Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yüzlerce kişinin önünde feci şekilde dövdü.  Talihsiz hastayı , araya giren diğer hastalar ve hasta yakınları kurtardı. Ancak, özel güvenlikçilerin şiddetinden yardım etmek isteyen vatandaşlar ile  olayı görüntülemeye çalışan gazetemiz ekibi de  nasibini aldı. Bu duruma şaşıran vatandaşlar “Bu güvenlikçilere ne oluyor, bunları denetleyen kimse yok mu?” diye şaşkınlıklarını dile getirdi.
 
20 GÜVENLİKÇİ BİR KİŞİYE SALDIRDI
Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde görevli olan özel güvenlikçiler iddialara göre; psikolojik sorunları olan bir kişiye saldırarak darp ettiler. Tartıştığı özel güvenlikçilerin biranda saldırısına uğradığını belirten hasta  İsmet Acı, özel güvenlikçiler hakkında davacı olduğunu söyledi. Hastanedesıra bekleyen ve tartıştığı özel güvenlikçilerin biranda saldırısına uğradığını belirten İsmet Acı yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi: “Görevlilerle ilk olarak aramızda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine görevliler bana küfür etmeye başladılar. Bende küfür etmemeleri söyledim. Ancak bunun üzerine yaklaşık 20 tane özel güvenlik görevlisi bana saldırarak beni darp ettiler. Çevrede bulunan diğer vatandaşlar beni onların elinde aldı. Eğer vatandaşlar araya girmeseydi beni belki öldüreceklerdi. Sözde bize koruyacak olan görevliler bizi dövüyor. Yere yatırarak beni öldüresiye dövdüler. Haklarında şikâyetçiyim, dava açacağım”
 
VATANDAŞLARDA TEPKİLİ
Yaşanan olayın ardından olay yerine gelen polis olaya hemen müdahale ederek tarafları ayırdı. Olaya şahit olan diğer vatandaşlarda yaşanan olaya tepki göstererek, yaşanan bu olayın ilk olmadığını belirttiler. Özel güvenlikçilerin vatandaşlara yönelik sürekli böyle davranışlarda bulunduklarını öne süren vatandaşlar, “Bir insana yirmi kişi birden saldırıp dövdüler. Bu özel güvenlikçilerin ilk olayı değil. Bunlara kim yetki vermiş böyle? İstedikleri zaman istedikleri vatandaşı dövüyorlar. Yetkililer,bunları hiç denetlemiyor mu? Bir yandan hastalarımızla ilgilenirken bir yandan da bu özel güvenlikçilerle uğraşıyoruz. Hemen hemen her gün bu özel güvenlikçilerle bir vatandaş kavga ediyor” diye konuştular. Özel güvenlikçiler tarafından darp edilen İsmet Acı adlı vatandaş ise ifadesi alınmak üzere Gebze Cumhuriyet Merkez Karakolu’na götürüldü
bayrampaşa escort