Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SEDAŞ yatırım hedefini yüzde 100 gerçekleştirecek

Sedaş Dağıtım Direktörlüğü, 2012 yılı yatırım programını müteahhit firmaların üst düzey yetkilileri ve saha kontrol mühendisleri ile yaptığı toplantıda değerlendirdi.

SEDAŞ yatırım hedefini yüzde 100 gerçekleştirecek
21 Ağustos 2012 - 16:45
Sedaş Dağıtım Direktörlüğü, 2012 yılı yatırım programını müteahhit firmaların üst düzey yetkilileri ve saha kontrol mühendisleri ile yaptığı toplantıda değerlendirdi.
 
Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Aka’nın başkanlığındaki toplantıda Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce’de gerçekleştirilen yatırım projeleri tek tek ele alındı. Toplantıda, ağustos ayı itibariyle yatırım seviyesinde gelinen aşamalar ve projelerin gerçekleşme oranları, yaşanan sorunlar ile çözüm önerileri görüşüldü.
 
HER YATIRIM ARTI DEĞER
 
Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Sedaş’ın iş paydaşı olan ve Sedaş’ın yaptırdığı elektrik dağıtım tesislerinin yapımında rol oynayan yüklenici firmaların sahadaki verimliliklerinin Sedaş için çok büyük önem taşıdığını belirtti. Yunus Bekircan, “Kaliteli iş ve kaliteli hizmet anlayışıyla, hedef süreler içinde taahhütlerinizi yerine getirmeniz gerekiyor” dedi.
 
Bekircan, “Sizler bizlerin en önemli iş paydaşımızsınız. Bu nedenle ekiplerinizle güçlü bir sinerji oluşturmamız, bizlerin de sizlerin önünü açmamız gerekiyor. Yapılan her yeni yatırımla vatandaşlarımızın enerji ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması hedeflenmekte olup, her yatırım bölgemize kazandırılan artı değerdir. Sedaş’ın yatırım programı içinde yer alan yeni tesis yapım işleri ile uzaktan enerjinin izlenebilmesi ve kontrolünün sağlanması amacıyla altyapısına başlanan SCADA projesi kapsamında trafo merkezlerinin yapımı ve yenilenmesi sırasında, OSOS (Otomatik sayaç okuma sistemleri) projesi çalışmaları sırasında da çevre ve iş güvenliği açısından programlı ve zorunlu enerji kesintileri planlanmakta olup, bu enerji kesintileri en hassas şekilde programlanmaktadır. Sizlerinde bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeniz gerekiyor” dedi.
 
313 MİLYON TL’LİK YATIRIM
 
1999 Depreminden bu yana bölgede hızlı yapılaşmanın sürdüğünü belirten Bekircan, yıl sonunda müşteriler için yapılan 3-4 direkli küçük ek tesislerde 10 bine yakın direk dikmiş olacaklarını söyledi. 2014 yılında tamamlanacak olan 41 milyon TL lik SCADA Projesi ve 2013’ün ilk yarısında tamamlanacak 6 Milyon TL’lik OSOS projesinin de tüm hızıyla sürdüğü dile getirildi. Sedaş’ın 2015 yılına kadar yapacağı yatırım toplamının 313 milyon TL olacağı, bu yılki 70 milyon TL’lik yatırım hedefinin de yüzde 100’ünün gerçekleştirileceği açıklandı.
sikiş hikayeleri