Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li kadınlar, öğretmenleri ağırladı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı hazırlayan Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Kadın Kolları ilçede ikamet eden emekli öğretmenleri ağırladı.

CHP'li kadınlar, öğretmenleri ağırladı
28 Kasım 2016 - 08:32
Programa CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, yöneticiler ve emekli öğretmenler katıldı. Eserinin üzerinde imzası olmayan tek sanatkarın öğretmenler olduğunu söyleyen CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar sözlerine şöyle devam etti: “Bir çocuğun elini tutan, zihnini açan, kalbine dokunan kişidir öğretmen. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bir asır önce “Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” demişti. Haklıydı gelecek nesiller kuşkusuz öğretmenlerin eseridir. Geleceğin aydın nesillerini yetiştirebilmek için çaba sarf eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.
 
Ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bir konuşma yaparak öğretmenlerin özgür olması dileğiyle bütün öğretmenlerin gününü kutladı. Sohbet ortamında geçen kadın kolları programı 5 yaşındaki Eymen’in okuduğu şiir ve şarkı ile devam etti. Programda çiçek ve kitap takdim edildi. Ardından “Atatürk ve Öğretmen” konulu slayt gösterisi ile program son buldu. Kendini eğitime adayan emektar öğretmenler hatırlandıkları için duygulanırken böyle bir etkinlik hazırlanmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.