Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erdoğan'ın açıkladığı Kocaeli'nin Ak Parti adayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Darıca'dan Muzaffer Bıyık'ın da bulunduğu AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adayları'nı bizzat ilimize gelerek tek tek açıkladı

Erdoğan'ın açıkladığı Kocaeli'nin Ak Parti adayları
12 Ocak 2019 - 15:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli'de aday tanıtım toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm il ve ilçe başkanlarına talimat vererek "Seçmen kütüklerinde yer almayan seçmenlerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sırasında kendisine seslenen bir çocuğa 'Ben de seni seviyorum' yanıtını verdi. Ardından çocuğun ağladığını gören Erdoğan, 'Ağlamak yok, ağlarsan beni de burada ağlatırsın' dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından yerel seçimlerde AK Parti'nin Kocaeli Belediye Başkan adaylarını tanıttı...

AK PARTİ'NİN KOCAELİ ADAYLARI

Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Tahir Büyükakın

Başiskele: Yasin Özlü

Çayırova: Bünyamin Çiftçi

Darıca: Muzaffer Bıyık

Derince: Zeki Aygül

Dilovası: Hamza Şayir

Gebze: Zinnur Büyükgöz

Gölcük: Ali Yıldırım Sezer

İzmit: Azize Sibel Gönül

Kandıra: Adnan Turan

Karamürsel: İsmail Yıldırım

Kartepe: Mustafa Kocaman

Körfez: Şener Söğüt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aday tanıtım toplantısında yaptığı açıklamalardan satır başları: 
Deden kurban olsun sana bir dur da… Ben de seni çok seviyorum… Ağlama yok ağlarsan beni de burada ağlatırsın…


"TALİMAT VERİYORUM, ADRESLERİNİ BULUP KAYIT YAPTIRACAKSINIZ"

Dün Ankara ve Trabzon’da söylemiştim 31 Mart seçimlerinde teşkilatlara çok önemli görevler düşüyor. Seçmen kütüklerini incelediğimizde AK Parti seçmenlerinden 504 bininin burada kayıtlı olmadığını tespit ettik.  Bu seçimde 1 milyon gencimiz de ilk defa oy kullanacak. 1,5 milyon kişi geçen seçimde ilçe değiştirdi içinde de 220 bin AK Parti üyesi var. 

Tarih bize inşallah tarihimizdeki liderle birlikte yeni bir tarih yazdırmayı nasip etsin. Cumhuriyet yeniden bir kuruluş değildir aslında Selçuklu’nun Osmanlı’nın bir devamı niteliğindedir. Tüm il ve ilçe başkanlarımıza buradan talimat veriyorum. Seçmen kütüklerinde yer almayan seçmenlerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız.

Adres değiştirerek ilinize ilçenize gelmiş üyelerimizle hemen temasa geçeceksiniz. Üyemiz olmayan vatandaşlarımıza da hoş geldin ziyaretine gideceksiniz. Bunları hakkıyla yaptığınız zaman AK Parti’nin önünde yepyeni bir dönem açılacaktır. Kocaeli ticari ve beşeri zenginlikleri ile bu ülkenin lokomotif şehirlerinden bir tanesidir. O yüzden buradaki hizmetlerin bir farklılığı var. Kocaeli’nde kişi başına düşen milli gelir Türkiye ortalamasının üstüne çıkarak 18 bin dolara ulaştı. Bu rakamla Kocaeli milli gelir sıralamasında Türkiye’de ikinci sırada.

"Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki mahallerindeki vatandaşlarımı selamlıyorum. Hiçbir zaman unutulmayacaksınız buna inanıyorum. Kurulduğu günden beri Kocaeli teşkilatında görev yapmış demokrasimize hizmet etmiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.