Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Höbek'e yoğun ilgi

Hakan Höbek, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısıyla Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. İlçe binasına sığmayan yüzlerce kişi, Höbek’i dışarıda dinlemek zorunda kaldı

 Höbek'e yoğun ilgi
21 Şubat 2015 - 13:51

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, görkemli bir basın toplantısıyla aday adaylığını resmen açıkladı. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya ilgi son derece yüksek oldu. Gebze belki de ilk kez böylesine bir basın toplantısına sahne olurken, soğuk havaya rağmen yaklaşık 1000 kişi, Hakan Höbek’i bu önemli günde yalnız bırakmadı. İlçe binasında adım atacak yer kalmazken, yüzlerce partili basın toplantısını ilçe binasının üzerinde bulunduğu Hükümet Caddesi’nden takip etti.

Herkes oradaydı
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Oya Tunçel, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mevcut ve eski belediye ve il genel meclisi üyeleri, ilçe teşkilatlarının yöneticileri, Gebze bölgesinin önde gelen isimleri, eski teşkilat yöneticileri, Dr. Hakan Höbek’in aday adaylığı açıklamasına katılanlar arasındaydı.
Alkışlarla karşılandı
Hükümet Caddesi’nin alt girişinde aracından inen AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek yoğun sevgi gösterileri, tezahüratlar ve alkışlar arasında ilçe binasına çıktı. Burada da Hakan Höbek’i kalabalık bir grup, alkışlarla karşıladı. Basın toplantısının açılış konuşmasını ise AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba yaptı. Hakan Höbek’in kuruluşundan bu yana teşkilatta görev yaptığını belirten Soba, “Kendisi, başımız her sıkıştığında yardımımıza koşmuştur” dedi ve mikrofonu Höbek’e uzattı.
Kendini anlattı
Kar-kış ve soğuk demeden kendisini yalnız bırakmayan partililere ve dostlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Dr. Hakan Höbek önce kendisini anlattı. 10 çocuklu bir aileden geldiğini, zor şartlarda okuyup doktor olduğunu ve 25 yıldır da Gebze’de yaşadığını ifade eden Dr. Hakan Höbek, en büyük hayali olan Merkez Hastanesi’nin ise dönemin Başbakan’ı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldığını belirtti. Ve bu sürede Gebze bölgesinin halkıyla güvene dayalı ilişkiler kurduğunu vurguladı. 
Hep partideydim
Kuruluşundan bu yana AK Parti’de önemli görevler üstlendiğini belirten Hakan Höbek şimdi de Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olarak halkın karşısına çıktığını söyledi. Hakan Höbek, 7 Haziran’daki genel seçimlerin önemli olduğunu da hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “10 Ağustos 2014 tarihindeki Cumurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte Yeni Türkiye projesine start verdi. Peki Yeni Türkiye ne anlama geliyor?
Yeni Türkiye nedir?
Yeni Türkiye devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı bir Türkiye'dir. Büyümüş kalkınmış ve güçlü bir Türkiye'dir. Toplumsal, refah büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi üzerinde yükselen Türkiye’dir. Her insanın vatandaş olmakla gurur duyacağı dünya devleti bir Türkiye'dir Eğitimden kültüre, enerjiden ulaşıma, sağlıktan çevreye her alanda artık dünyaya yeni aşamalar yeni standartlar getiren, işler yapan bir Türkiye olacaktır
Yeni Türkiye büyük, öncü Türkiye olacaktır.
Geçmişi unutmadık
Bunlar lafla olmuyor. Bunun için, AK Partimizin 13 yıllık iktidarında yaptığı hizmetlere bakmak yeterli olacaktır. Ya da Gebze’yi ele alalım. 2001 yılı öncesinde hastanelerdeki ilaç kuyruklarını unutmadık. Çocuklarımızın 70-80 kişilik sınıflarda ve ikili eğitim gördüğünü unutmadık. Bürokrasinin içinde kaybolan umutları, sadece giyiminden dolayı üniversite okuyamayan çocuklarımızı unutmadık. İşte, ülkemiz böylesine zorlu bir süreçten bu günlere geldi. Türkiye ve Gebze’deki hizmet kalitesi arttıkça, insanların beklentileri de yükseldi. 
İlk 10’a gireceğiz
İşte yeni hedeflere ulaşmak, topluma yararlı olmak, millete hizmete devam etmek, AK Partimizin 2023 hedeflerinin bütününü oluşturuyor. AK Parti ülkenin kaderini değiştirdi. Ancak daha yapılacak çok işimiz var. Türkiye, dünyanın sözü dinlenen, ve en iyi ilk 10 ekonomisine sahip bir ülke olacaktır. Gelişen yapısı ile sözde değil, gerçek demokrasinin tanımını dünyaya anlatan lider ülke olacaktır.
Neden adayım?
Ben de biraz önce anlattığım, yeni Türkiye projesinde sizler adına bulunmak istiyorum. Bundan önce ve şimdi AK Parti kadrolarının bölgemizde yaptığı güzel hizmetlere yeni projeler eklemek istiyorum. Partimin sağlık, sosyal politikalar ve engellilerle ilgili projelerine bilgi ve tecrübelerimle katkı sunmak istiyorum. Çünkü halkımızı iyi tanıyorum, engelli arkadaşlarımın sorunlarını, sağlık hizmetlilerinin, kadınlarımızın, gençlerimizin isteklerini iyi biliyorum. 
Tebrik kuyruğu
Sizlerin beklentilerini, problemlerini iyi biliyorum. Elimden geldiğince çözüm ortağı olacağımı da biliyorum. Bundan önce Dr. Hakan Höbek ne ise, yarın da öyle olacağımı, sizlerin güvenini boş çıkartmayacağımı biliyorsunuz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daim olur. 7 Haziran’da Yeni Türkiye yolunda partime vereceğiniz desteği de şimdiden görüyorum.” Dr. Hakan Höbek, açıklamasının ardından partililerle tek tek tokalaştı ve tebrikleri kabul etti. Dışarıda da devam eden tebrik töreni yaklaşık 1 saat sürdü.