Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muzaffer Bıyık ziyaretlere başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü ilimize gelerek ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasının hemen ardından AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe SKM ekibiyle birlikte sahaya indi. 

Muzaffer Bıyık ziyaretlere başladı
14 Ocak 2019 - 16:38
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, SKM Başkanı Feramuz Sağlam ve ilçe yöneticileri ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan adayı Muzaffer Bıyık, “Hedefimiz vizyon projelerimizi, gönül belediyeciliği ile harmanlayarak Darıca'mızı 2023 hedefine hazırlamak” ifadelerine yer verdi
 
KARABACAK'I ZİYARET ETTİ
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, ziyaretlerde ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret etti. Başkan Karabacak burada yaptığı konuşmada ''Bizleri ziyarete gelen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Feramuz Sağlam ve İlçe Yöneticisi Mevlüt Kocagöz'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Partimiz ve adayımıza başarılar diliyorum'' dedi.
 
DARICA'YI DARICALILARLA BERABER YÖNETECEĞİZ
İlçe Başkanı Ufuk Acay ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ı da ziyaret eden Başkan Adayı Bıyık, Darıca için bir çok önemli projelerinin bulunduğunu fakat en önemli projelerinin vatandaşların gönlüne girmek olduğunu vurguladı. Daha sonra İSU Şube Müdürü Faruk Nazik'i ziyaret eden AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’yı Darıcalılar ile istişare ederek birlikte yöneteceğiz” ifadelerine yer verdi.