Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın; Hayvanat Bahçesi'ni, Darıca Millet Bahçesi'ne taşımak istiyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Darıca'nın en önemli markalarından biri olan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ni, Darıca Millet Bahçesi'ne taşımak istediklerini belirtti.

Büyükakın; Hayvanat Bahçesi'ni, Darıca Millet Bahçesi'ne taşımak istiyoruz!
27 Şubat 2020 - 10:42
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Darıca'nın en önemli markalarından biri olan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ni, Darıca Millet Bahçesi'ne taşımak istediklerini belirterek ''Yalçın ailesi ile oturup bunları konuşmak istiyoruz. Yakın zamanda bir araya gelerek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Darıca Hayanat Bahçesi'ni Darıca Millet Bahçesi'ne taşımak istiyoruz'' dedi.
Bugün gazetecilerle sohbet eden ve soruları cevaplayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Hayvanat Bahçesi'nin Darıca'nın en büyük markalarından biri olduğuna dikkat çekerek, ''Darıca Hayvanat Bahçesi, bölgemizin en değerli markalarından biri. Darıca Millet Bahçesi'nin bir bölümünü Hayvanat Bahçesi'ne vermek istiyoruz. Yalçın ailesi ile buluşup, bu konuyu masaya yatıracağız'' dedi.