Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtarlardan müftülüğe tam destek

Darıca Muhtarlar Derneği yönetimi, Aytun Er Başkanlığında Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan’ı makamında ziyaret etti

Muhtarlardan müftülüğe tam destek
19 Mart 2013 - 09:12
 Darıca Muhtarlar Derneği yönetimi,  Aytun Er Başkanlığında Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Muhtarlar,  Gerek Kutlu Doğum`da gerekse diğer faaliyetlerde Muhtarlar Derneği olarak her türlü hizmete hazır olduklarını ifade ettiler. Tüm mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Darıcalı muhtarlar, Kutlu Doğum Haftasını yaklaştığı şu günlerde Darıcalı Müftülüğünün yapacağı hizmetlerde yanında olacaklarını belirttiler. 
Muhtarlar adına bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Aytun Er “Darıca Müftülüğünün hizmetlerini takip ediyor ve takdir ediyoruz.  Kutlu Doğum Haftasının başlayacağı önümüzdeki günlerle ilgili Darıca Müftülüğünün yoğun programlarını biliyoruz. Bizler de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da programların daha güzel geçmesi için Darıca Müftülüğünün yanında olacağız. Kendilerine hizmetlerinde kolaylıklar diliyoruz. ”dedi. 
Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan da “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Hasbelkader bir şeyler yapabildiysek bu sinerjiyi sizler ve Mahalle halkından almaktayız. Allah sizlerden razı olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”dedi